in

Doritos lanceert “vrouwvriendelijke” en “stille” chips, exclusief voor vrouwen.

In wat op een aprilgrap klinkt, heeft Doritos aangekondigd dat ze chips speciaal voor vrouwen gaan maken. De “vrouwvriendelijke” versie van hun populaire tortilla chips zal minder geluid maken als je erop knabbelt. Ze zijn kleiner en het zakje is speciaal ontwikkeld om in een handtas te passen.

De strijd om een zakje chips in je handtas te krijgen en het geluid tijdens het knabbelen, is blijkbaar iets waar vrouwen erg mee zitten.

De bazen van PepsiCo, die Doritos bezitten, geloven dat vrouwen niet luidruchtig willen knabbelen of hun vingers aflikken na het eten. Mannen hebben daar naar verluidt minder problemen mee.

Lees ook  20-jarige hangt bordje op nadat fietsendief haar enige manier om op het werk te geraken had gestolen … Dan wordt er op de deur geklopt.

“Wanneer je een zak chips eet – een van onze klassieke verpakkingen – zeker zoals je zovele jongere kerels chips ziet eten, en ze houden echt van hun Doritos, en ze likken hun vingers met veel smaak, en als ze de bodem bereiken, proppen ze de kleine stukjes in hun mond, want ze willen de smaak van de chips niet verliezen”, zei Indra Nooyi, manager bij PepsiCo.

“Vrouw willen hetzelfde doen, maar doen het niet. Ze houden er niet van om in het openbaar teveel geluid te maken. En ze likken hun vingers niet genereus en grijpen niet naar de gebroken stukjes.”

Lees ook  Lunchdame wordt op de schouder getikt – draait zich om en ziet iets ongelofelijks

De manager bekende dat er smaken en speciale verpakkingen voor vrouwen in de maak zijn. “Voor vrouwen, die geen luide knabbelgeluiden willen, maar wel de volledige smaak, zonder het plakkerige spul op hun vingers, en die zich afvragen hoe ze het in hun handtas kunnen opbergen? Want vrouwen houden ervan om hun snack in hun handtas te dragen.”

Iets voor jou? Doritos knabbelen met minder geluid en geen vettige vingers meer?

Politieagenten riskeren hun levens om een hond uit een modderstroom te redden. Dan gaan ze over tot reanimatie om hem te redden.

Opdringerige man stuurt bloemen naar elk café van het dorp nadat vrouw hem op Facebook blokkeerde.