in

Doof babymeisje hoort mama voor het eerst “Ik hou van je” zeggen. Het volgende ogenblik roert het internet tot tranen toe.

De ouders van Charly beseften dat hun prachtige baby niet op geluiden reageerde. Toen namen ze Charly mee naar de dokter en lieten een gehoortest uitvoeren. De resultaten bevestigden hun vermoeden … Charly had gehoorproblemen en ze had meteen een gehoorapparaat nodig.

Nadat het apparaat ingebracht was, was het tijd om het in te schakelen. Ze hadden niet verwacht dat hun baby zo heftig zou reageren! Volgens de website van Healthy Hearing pikken jonge kinderen met een goed gehoor taal al erg vroeg op. Terwijl volwassenen rondom hen praten, blijven er bepaalde woorden hangen.

Lees ook  Moeder niet thuis? Vader en zoontje dansen geweldig op 'Let it Go' met bijpassende jurken

Maar voor baby’s met gehoorproblemen ontbreekt deze taalontwikkeling waardoor ze het moeilijker hebben om hun taalvaardigheid te ontwikkelen. Daarom is het zo belangrijk om kinderen met gehoorproblemen zo vroeg mogelijk van een gehoorapparaat te voorzien. Daarom waren de ouders van Charly vastbesloten om haar te helpen.

Ze wisten dat langer wachten haar ontwikkeling zou verstoren. Ze hoopten dat het gehoorapparaat de oplossing zou bieden. Omdat ze nog zo jong was, wisten ze niet of het wel zou werken.

Lees ook  Nadat een crash hun zoon doodde, een week later treffen ze een nachtmerrie aan bij de locatie van het ongeluk

Van zodra het apparaat werd ingeschakeld, lichtte het gezichtje van Charly helemaal op. Het voor de eerste keren horen van de stem van haar moeder was een overweldigende ervaring. De gelaatsuitdrukkingen van dit meisje zullen de tranen over je wangen doen rollen!

Bekijk het emotionele moment hieronder en DEEL dit met je vrienden!

De clip van deze man en zijn hond gaat rond als een lopend vuurtje – en ik zie waarom

Geniaal: met deze ‘geheime’ Netflix-code’s kan je véél meer films en series kijken!