in

Doodsbange vrouw geeft geheim briefje aan kassiere – wanneer zij de woorden leest, lopen de rillingen langs haar rug

Mensenhandel is een probleem dat over de hele wereld bekend is. Toch worden duizenden mannen, vrouwen en kinderen hier elk jaar door geraakt.

Het maakt geen onderscheid; het is aanwezig in elk land. In feite komt het waarschijnlijk vaker voor in ´onze´ wereld dan veel mensen beseffen.

Dit specifieke verhaal kwam voor in Zuid-Korea. Kassiere Kim werkte haar gebruikelijke dienst in een plaatselijke winkel in haar stad. Plotseling kwam er een groep mannen naar binnen die Kim vanaf het begin verdacht vond.

Een paar minuten later had ze het leven van een jonge, doodsbange vrouw veranderd.

Kim werkte in haar plaatselijke winkel toen een groep mannen en een vrouw binnenkwam. De mannen zagen er raar uit en Kim vond dat ze zich vreemd gedroegen. Wat de vrouw betreft, ze zag eruit alsof ze bang was.

Kim ziet dagelijks veel mensen de winkel binnenkomen en verlaten en ze begreep meteen dat er iets mis was. Ze hield haar ogen op de vrouw gericht en probeerde haar aandacht te trekken.

Lees ook  Meisje op de weg haast zich naar auto van een man – wanneer hij haar gezicht ziet belt hij direct de politie.

De vrouw schoof voorzichtig weg van de mannen; waardoor het leek alsof ze op zoek was naar iets verderop in de winkel. In plaats daarvan benaderde ze Kim. Toen de mannen niet keken, gaf de vrouw Kim een ​​briefje door.

Het stuk papier droeg een boodschap, een geschreven in drie verschillende talen. De instructie was duidelijk: de vrouw had hulp nodig.

Ze had geschreven dat ze tegen haar zin op de vierde verdieping van een huis werd vastgehouden en hulp nodig had van de politie. Ze had ook opgemerkt dat ze ‘illegaal werkte’.

Kim begreep de ernst. Ze wist echter ook dat ze de mannen zelf niet kon confronteren. Kim moest een plan bedenken … en snel.

Toen de groep betaalde, vroeg ze de vrouw naar haar telefoonnummer en legde uit dat de winkel het nodig had om haar te registreren voor hun bonussysteem. De mannen geloofden Kim’s list en gaven haar een nummer.

Zodra ze de winkel hadden verlaten, nam Kim contact op met de politie en vertelde hen wat er stond op het briefje dat ze had gekregen. Ze gaf ze ook het telefoonnummer dat de mannen hadden achtergelaten.

Lees ook  14 Dingen die vrouwen irritant vinden aan mannen
Volg het nummer

De politie kon het nummer traceren naar een nabijgelegen gebouw. Daar ontdekten ze een bedrijf genaamd “Kiss Room” dat een bordeel bleek te zijn.

Ze arresteerden vijf mannen op locatie en vonden vier vrouwen die vast werden gehouden en voor seks werden gebruikt. Een van de laatste was de vrouw die in de winkel met Kim had gesproken.

De vrouwen werden enkele maanden tegen hun wil vastgehouden. Je kunt je alleen maar voorstellen wat ze moesten ondergaan.

Het verhaal eindigt hier echter niet.

De politie bleef het bedrijf onderzoeken en vond een lijst met klanten, meer dan 300 man, die het bordeel hadden bezocht. Geen kleine tragedie; dat zoveel mensen bereid waren om deze vrouwen tegen hun wil te exploiteren.

Dankzij Kim’s moedige inspanningen werd het bedrijf gesloten en kregen de betrokken vrouwen hun vrijheid terug.

Deel dit verhaal alstublieft om hulde te brengen aan Kim’s heldendaden.

Deze foto van de iconische logo van de filmmaatschappij MGM gaat het hele internet rond – maar is de foto echt of nep?

De jongen sterft bijna na het eten van de zelfgemaakte hamburger van zijn moeder – nu waarschuwt ze anderen