in

Doodsbange 11-jarige overhandigt geheim briefje aan leraar. Hij rent meteen naar de telefoon en belt de politie.

Het slachtoffer zijn van een ernstig misdrijf kan zware gevolgen hebben voor je verdere leven. Het kan angst en onzekerheid veroorzaken, en in het slechtste geval mentale gezondheidsproblemen opleveren. Een erg verontrustende zaak betreft een vrouw uit Louisiana, VS, en haar 11-jarige dochter, die beiden het slachtoffer waren van mishandeling …

De vriend van de vrouw hield moeder en dochter gevangen. De moeder was zo bang dat ze de politie niet durfde te verwittigen.

Gelukkig mocht de dochter wel nog naar school gaan, en algauw bedacht de moeder een plan om hen beiden te redden.

Lees ook  Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

Ze schreef een berichtje op een klein papiertje en vroeg haar dochter om het mee naar school te nemen.

Toen het meisje op school aankwam, deed ze wat haar gevraagd werd en overhandigde het briefje aan de leraar. De leraar belde meteen de politie. Toen de agenten de caravan bezochten waar de moeder gevangen werd gehouden, werd er niet opengedaan. Ze werden gedwongen om de plaats te verlaten.

Kort daarop kregen ze van de rechtbank een bevel om de caravan te betreden. Ze bestormden de caravan, sloegen de vriend in de boeien en bevrijdden de moeder en haar dochter.

Lees ook  Vrouw laat auto 9 jaar lang in parkeergarage staan en moet nu een boete van 28.000 euro betalen

Geen van hen leed fysieke verwondingen, maar de mentale littekens zaten diep, en zullen wellicht voor de rest van hun levens z’n sporen nalaten.

“Het is schokkend wanneer een student met een briefje opdaagt en om hulp smeekt”, zei sheriff Jeff Travis na de arrestatie.

De dader, Donald Ray Guy, was al bekend bij de politie en werd in voorarrest geplaatst. Dankzij de 11-jarige die het briefje aan haar leraar durfde overhandigen, liep alles goed af.

We kunnen alleen maar hopen dat moeder en dochter dit trauma op een of andere manier kunnen verwerken.

Tiener wordt gefatshamed in bakkerij – en neemt meteen de perfecte wraak.

Dakloze jongen wordt verkr*cht, beroofd en geslagen. Dan staat Ed Sheeran op en neemt het heft in handen.