in

Doktoren zeggen dat watermeloen DIT kan betekenen voor je bloeddruk. Ik geloof mijn ogen niet!

Als het zonnetje weer om de hoek komt kijken betekent dat ook weer dat ik kan gaan genieten van mijn favoriete fruitsoort: de watermeloen!

Geen barbecue is compleet zonder een stukje een heerlijke, sappige, zoete watermeloen. Maar in al die jaren dat ik deze vrucht regelmatig eet, had ik geen enkel idee dat ik ook nog eens enorm veel profijt ervan had.

Net zoals dat er voordelen zitten aan het drinken van citroenwater, zijn er verrassend genoeg talloze voordelen aan het eten van watermeloen. Ik wist bijvoorbeeld al dat het een goede manier is om vocht binnen te krijgen, maar had geen enkel idee dat het je bloeddruk kan verlagen, en dat het helpt bij de gezondheid van je nieren. Bekijk hieronder nog meer voordelen van watermeloen.

Nu heb ik nog een excuus om deze zomer te genieten van deze heerlijke vrucht. Watermeloen staat al lang bekent als een belangrijke bron voor veel voedingsmiddelen. Voedingsstoffen zoals lycopeen, vitamine A, citrulline, en vitamine C zijn allemaal aanwezig in deze heerlijke fruitsoort, en hebben een groot positief effect op je lichaam.

1. Voordelig voor je huid

Last van een slechte huid? Je bent niet de enige. Of ben je op zoek naar een manier om gewoon wat meer glans en kleur op je lichaam te krijgen? Breng gewoon watermeloen aan in je dieet! Volgens experts helpt de vitamine a in watermeloen de bevordering en groei van lichaamsweefsel, waardoor je een frisse, gehydrateerde uitstraling krijgt.

2. Voordelig voor je hart

Iedereen die lijdt aan hartproblemen of pijn ervaart op de borst op welke wijze dan ook moet ten alle tijden een arts raadplegen. Maar volgens verschillende onderzoeken heeft de lycopeen in watermeloen invloed op de verbetering van het hart. De Vitamine C, carotenoïden en kalium in watermeloen helpen om je cholesterol te verlagen en je hartfuncties te verbeteren.

3. Goed voor je nieren

Nierstenen kan één van de meest pijnlijke ervaringen in je leven zijn. Het is daarom ook gewoon belangrijk om je nieren gezond te houden. Watermeloen zorgt voor een betere stroming van de urine, zonder extra stress op je nieren te brengen. Watermeloen verlicht ook druk op de nieren, en kan bijdragen aan het wegwerken van overtollig vet.

4. Goed voor je zicht

Het toevoegen van watermeloen aan je dieet kan ook nog eens bijdragen aan je zicht, en gezondheid in je ogen. De vitamine a in watermeloen kan helpen beschermen tegen leeftijdsgebonden ziekten, maar kan evenals nachtblindheid voorkomen. Vergeet deze nuttige tips niet te delen met je vrienden op Facebook, zeker nu het weer warm is buiten!

Het dorp denkt dat het vermiste meisje dood is. Maar 11 dagen later besluit hij DEZE hond het bos in de volgen. WOW!

Schoolmeisje berooft zich amper enkele weken voor Kerstmis van het leven.