in

Dokters zien tumor in de longen van de man. Wanneer ze hem opensnijden, kunnen ze hun ogen niet geloven.

Elke ouder zal je bevestigen dat kinderen, kinderen blijven. Een van de dingen die me stress bezorgen over m’n kinderen is wanneer ze dingen in hun mond stoppen. Het is niet alleen smerig, maar ik heb ook de constante vrees dat ze in iets zullen stikken als ik even m’n rug draai. Helaas kunnen we onze kinderen niet altijd in de gaten houden, dus we moeten gewoon aanvaarden dat ze soms dingen doen die we niet willen.

Iemand die dit maar al te goed weet is de 50-jarige vader van twee Paul Baxter. Hij had al een jaar lang last van een vervelende hoest toen hij eindelijk een dokter consulteerde. Maar pas toen ze een scan van zijn longen maakten, ontdekten de dokters iets vreselijk.

Lees ook  Céline Dion speelt een klassiek kerstlied en niemand anders kan haar versie evenaren

Paul was 47 jaar oud toen hij naar de dokter ging met een hoest waarvan hij al een jaar lang last had. Dokters maakten een scan van zijn longen en zagen iets verschrikkelijk.

De dokters zagen iets waarvan ze dachten dat het een tumor was. Omdat Paul een zware roker was, waren ze extreem bezorgd.

Het was pas toen Paul op de operatietafel lag dat ze de waarheid ontdekten. Wat op een tumor leek was eigenlijk een oud speelgoed verkeerskegeltje dat Paul had ingeslikt toen hij amper zeven jaar oud was.

“Kinderen eten dingen en ik stak duidelijk m’n eigen speeltjes in m’n mond, maar ik kan me niet meer herinneren dat ik het inslikte”, zei Paul.

“Ik werd verteld dat ik het ingeademd moest hebben en dat het in mijn luchtpijp belandde. Moest ik het echt ingeslikt hebben, zou het in mijn maag beland zijn en er langs de andere kant zijn uitgekomen.”

Lees ook  Wat ze niet lieten zien: Nicolette kraakt Mariana tot op het bot af:

De volle 40 jaar nadat hij het speeltje had ingeslikt, konden de dokters het eindelijk verwijderen. “De operatie gebeurde onder lokale verdoving, en wanneer ze het kegeltje verwijderden in de operatiezaal was een hilarisch moment. Iedereen in de zaal moest gewoon lachen”, zegt hij.

“Het kegeltje zag er nog perfect uit, je kon zelfs nog de markeringen zien.”

Kijk hieronder hoe Paul over het verloren speeltje praat:

Ongelofelijk! Het is angstaanjagend om te denken wat ’n schade het speeltje had kunnen aanrichten, maar Paul stelt het goed en heeft best een ongelofelijk verhaal te vertellen.

Zweedse wordt verliefd op dakloze in Amsterdam en redt hem van de straat

Paard zou worden ingeslapen omdat het niet meer op kon staan, dan doet zijn maatje haar weer herleven