in

Dokters denken dat de man longkanker heeft. Maar hun monden vallen wagenwijd open als ze zien wat de “tumor” echt is.

Het gezegde luidt dat kinderen altijd kinderen blijven. Ze spelen en halen kattenkwaad uit, en doorgaans is dat heel onschuldig. Hoewel het best walgelijk is, steken ze vuile dingen in hun mond. Dat gebeurt nu eenmaal. Sommige kinderen slikken speelgoed in. Dit kan erg gevaarlijk zijn en zelfs tot de dood leiden als het niet meteen wordt opgemerkt.

Een postbode uit het Verenigd Koninkrijk raadpleegde een dokter nadat hij een erg nare hoest had gekregen. De hoest duurde meer dan een jaar.

Paul Baxter was een zware roker en een dokter uit Preston was bezorgd dat het misschien longkanker zou kunnen zijn. Na een röntgenscan van zijn longen dachten de dokters dat ze een tumor zagen. Maar pas na verdere onderzoeken bleek dat deze “tumor” iets heel anders was.

Lees ook  Deze Kerstfoto van familie Hazes is pijnlijk voor Monique Westenberg

Er werd een bronchoscopie uitgevoerd. Dit is een test waarbij er met een optische camera via de keel in de longen wordt gekeken. De chirurgen waren verbluft door wat ze zagen.

Waarvan de dokters aanvankelijk dachten dat het kanker was, bleek uiteindelijk een Playmobil verkeerskegeltje te zijn. Het zal al 40 jaar in de longen van Paul. De kegel was ongeveer 2 cm groot en zat al sinds zijn zeven jaar in zijn longen.

Lees ook  Ze noemen hem gek wanneer hij verhuist naar een mobiel toilet – maar kijk nu wanneer de binnenkant getoond wordt

Paul vertelde de dokters dat het om een kegeltje ging dat deel uitmaakte van een Playmobil set die hij voor zijn zevende verjaardag gekregen had. Gelukkig konden de dokters het hebbeding verwijderen.

Vier maanden nadat het speeltje verwijderd was, was Paul helemaal hersteld. Was ook jij verrast over de oorzaak van de hoest van Paul? DEEL dit verhaal dan met iedereen die je kent!

Vrouw op sterfbed met kanker fase 4 weigert euthanasie. Echtgenoot weet waarom ze het niet kan loslaten.

Tiffany had een simpele verkoudheid. Twee maanden later was ze haar armen en benen kwijt