in

Dokter bevalt van haar eigen baby. Dan krijgt ze een berichtje dat haar naar de andere kamer doet rennen.

Sommige gelukkige mensen houden echt van hun werk. Ze noemen het zelfs geen werk, maar hun passie. Ze haten het wanneer ze niet bij hun collega’s, klanten of patiënten kunnen zijn. Dr. Hilary Conway is een gynaecologe uit Yakima, Washington. Ze was zwanger van haar tweede kind. Ze was extatisch om haar nieuwe baby op de wereld te verwelkomen, maar ook droevig dat ze haar patiënten even niet zou kunnen helpen.

Op 13 december, enkele uren nadat ze van een babymeisje bevallen was die ze Verna doopte, kreeg ze het bericht dat het water van een patiënt genaamd Katie Moss gebroken was. Hoewel ze nog aan het herstellen was, stond Hilary op en ging naar het verpleegstersstation van het Virginia Mason Memorial Hospital om te informeren.

Lees ook  Hond wordt gevonden in de prullenbak: dan komt een dierenvriend dichterbij en realiseert de hartverscheurende waarheid

“Het was voor mij altijd belangrijk om patiënten te helpen bevallen”, zei de dokter. “Elk van mijn patiënten betekent zoveel voor me. En ik probeer er tijdens hun bevalling altijd bij te zijn.”

Toen ze met de verpleegsters praatte, leerde ze dat Katie in de kamer naast haar lag. De kersverse moeder ging terug naar haar kamer, voedde de kleine Verna en liet haar in handen van een verpleegster. Daarop repte zich meteen naar de kraamkamer van Katie om haar te helpen bevallen van haar tweelingzonen Luke en Soren.

Lees ook  Deze vrouw klaagt de ZARA aan omdat ze DIT vond in haar nieuwe kledingstuk.. Bah wat vies!

Katie was verbluft toen ze hoorde dat Hilary zopas zelf bevallen was. De twee vrouwen hadden een bijzondere band omdat ze samen de ups en downs van de zwangerschap doorgemaakt hadden. Maar Katie had nooit gedacht dat Hilary zo snel na haar eigen bevalling haar zonen ter wereld zou helpen brengen.

“Ik had gehoopt haar de volgende dag te zien, maar niet zo snel”, zei Katie. “Ze zag er compleet normaal uit – niet alsof ze eerder die dag zelf bevallen was.”

We wensen deze twee geweldige moeders het allerbeste toe!

Erika haalt stiekem haar gsm uit haar zak en neemt foto wanneer ze ziet wat man doet met klein meisje

Dochter doodgevroren in kamer waarin haar ouders haar 15 jaar lang hadden opgesloten.