in

Dochtertje van Wendy van Dijk praat haar mond voorbij en verklapt gênant geheimpje van mama.

Onlangs maakten Wendy van Dijk en haar dochtertje hun opwachting in het programma “Eigen Huis en Tuin.” Ze kletsen gezellig wat met elkaar, totdat haar dochtertje plotseling een gênant geheim van haar mama prijsgeeft. Evelyn ging bij Wendy langs om een nieuwe konijnenhok te ontwerpen voor hun twee konijnen. Uiteraard mocht ook dochter Lizzy niet ontbreken bij de besprekingen.

Lees ook  Jan heeft zijn pa een retedikke rollator gegeven voor zijn 75ste verjaardag

Op zeker ogenblik vraagt Evelyn aan Wendy: “Je hebt natuurlijk gewoon alles bereikt wat een actrice en presentatrice kan bereiken.” Lizzy komt echter snel tussenbeide en zegt: “Dat is niet waar!” Het kleintje meent namelijk dat er iets is wat mama nog niet verwezenlijkt heeft.

Dan legt Lizzy uit wat ze precies bedoelt. “Ze heeft nog steeds niet bereikt dat ze kan fietsen zonder motortje!” De presentatrice proest het uit van het lachen, terwijl Wendy een beetje beschaamd in de camera kijkt.

Lees ook  Vrouw die haar jeugd doorbracht met het opjagen en vermoorden van nazi’s overleden op 92-jarige leeftijd.

“Jij bent erg! Zit je nou te verraden dat mama een fiets heeft met een motortje? Mama houdt niet van fietsen”, is het enige wat Wendy nog kan uitbrengen.

Hilarisch, toch?

Vrouw maakt racistische opmerking over zwarte man op luchthaven – zijn antwoord is briljant

Vliegtuig omgeleid nadat passagier “menselijke uitwerpselen uitsmeert over de toiletmuren.”