in

Dochtertje (3) van Chantal Bles en Robert Doornbos is kankervrij

Maandag 4 februari 2018, Wereldkankerdag, zal een dag zijn die Chantal Bles en Robert Doornbos nooit meer zullen vergeten.

Vandaag deelden ze een filmpje op Instagram waar de emotionele ouders met hun 3-jarige dochtertje het ziekenhuis verlaten.

„Vandaag is het wereld kanker dag en vandaag hebben wij goede uitslagen gekregen van Jada haar scans! We zijn er stil van.. wat een emotie!

Wat een ontlading! Na 10 maanden lang strijden kregen we dan eindelijk goed nieuws! Zo trots als en pauw zijn wij op onze Jada!”, schreef de styliste op Instagram.

Vorig jaar werd bij het meisje een grote niertumor gevonden, aldus het AD. Samen met uitzaaiingen werd deze afgelopen juni verwijderd. Daarna onderging Jada chemotherapie, waarvan de laatste behandeling vorige maand plaats vond.

Lees ook  Zorgtopper Willie (75) uit Hilversum moet met pensioen: 'Ik vind het verschrikkelijk'

Chantal deelde ook een boodschap in verband met Wereldkankerdag:

„Vandaag denken wij extra aan alle strijders, de families en vrienden die aan het vechten zijn, die deze ziekte hebben overwonnen maar ook aan de strijders die het helaas niet hebben kunnen redden… wat ik jullie mee wil geven..Hou elkaar vast, zie elkaar, luister en geef elkaar wat vaker een knuffel en leef het leven!”

Het is fantastisch nieuws! We hopen dat iedereen die met deze verschrikkelijke ziekte te maken heeft, binnenkort ook zulk geweldig nieuws mag ontvangen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag is het wereld kanker dag en vandaag hebben wij goede uitslagen gekregen van Jada haar scans! ? ??? We zijn er stil van.. wat een emotie! Wat een ontlading! Na 10maanden lang strijden kregen we dan eindelijk goed nieuws! Zo trots als en pauw zijn wij op onze Jada! Tegelijkertijd denken we aan de aankomende jaren waarin er iedere 3 maanden echo’s en scans zullen volgen om te kijken of de kanker ook weg blijft. Vandaag denken wij extra aan alle strijders, de families en vrienden die aan het vechten zijn, die deze ziekte hebben overwonnen maar ook aan de strijders die het helaas niet hebben kunnen redden… wat ik jullie mee wil geven..Hou elkaar vast,zie elkaar,luister en geef elkaar wat vaker een knuffel en leef het leven! #wereldkankerdag #samensterk @robertdoornbos #jadamylena ?

Een bericht gedeeld door Chantal Bles (@chantalbles) op

André Hazes Jr. legt in de klas uit hoe baby’tjes worden gemaakt

Mama verft Deense dog roze en paars om haar meer ‘uitnodigend’ te maken.