in

Dochter vindt papa buiten aan slaapkamer van ouders – de reden waarom doet me huilen

 

Zeggen ‘ik hou van je’ betekent heeft niet altijd iets te maken met echte liefde.

Om gelukkig te zijn met iemand in een huwelijk betekent niet alleen dat je de juiste persoon moet vinden, het is ook belangrijk dat je het juiste doet.

Wanneer je trouwt, beloof je om er altijd te zijn voor je partner. In goeie en slechte dagen. Ik denk dat het Amerikaanse koppel Jon en Marci Newman dit principe volledig toepast.

Neem een kijkje naar de afbeelding hieronder en lees het prachtige verhaal erachter. Je zal begrijpen waarom het rondgaat als een lopend vuurtje op het internet.

Alles begon toen Jon en Marci’s 17-jarige dochter Mackenna een foto nam van haar vader en het op Twitter plaatste.

Maar de foto ging gepaard met een hartverscheurende boodschap.

Lees ook  WTF video van de dag: Hond laat scheet, kat kotst…

In oktober ontving Marci het verwoestende nieuws dat ze schildklierkanker had. Ze begon met chemotherapie waardoor ze alleen in haar slaapkamer moest slapen.

Maar ze was niet alleen, want haar echtgenoot weigerde namelijk om haar alleen te laten.

Jon vond een manier om zijn vrouw te steunen, zonder zelf blootgesteld te worden aan de stralingen.

“Mijn moeder moet alleen blijven op haar kamer voor haar kankerbestralingen, dus heeft mijn vader een kantoortje opgericht naast haar deur om haar gezelschap te houden, en ik kan niet ophouden met huilen,” schreef Mackenna op Twitter.

Mackenna uploadde de foto halverwege april en het werd sindsdien door meer dan 7000 mensen gedeeld.

Volgens Mackenna, zit haar vader ‘non stop’ neer op de grond aan de deur van de slaapkamer van zijn vrouw. Marci zegt dat dit typisch is voor haar lieve echtgenoot Jon:

Lees ook  Ze zorgde 20 jaar voor haar zieke echtgenoot – als hij sterft, belt zoon en geeft haar een geweldige verrassing

“Jon gaat naar elke doktersafspraak, elke bloedtest, elke operatie, elke bestralingssessie. En zoals je kunt zien, als hij niet aan mijn zijde kan blijven, probeert hij toch zo dicht mogelijk te kruipen,” zei Marci aan The Independent.

Wat een prachtige en liefhebbende echtgenoot ben je, Jon! Wat een voorbeeld van wat liefde en huwelijk echt betekent.

Laten we nadenken over de familie Newman in onze gedachten en hopen dat alles goed loopt met Marci’s kankerbehandeling. We zijn ongetwijfeld zeker dat met zo’n toegewijde echtgenoot, Marci goed omringd is.

Deel aub dit ontroerende verhaal met je vrienden op Facebook, zodat meer mensen de kans hebben om ontroerd te worden door de ware liefde en toewijding van dit koppel!

Koppel bestelt eten van McDonald’s – dan opent vrouw zak en tiert: “Dit is geen eten!”

Peuter sterft in ziekenhuis: 1 uur later komt verpleegster en geeft ze haar fout toe