in

Dochter Raymond van Barneveld: Scheiding valt rauw op mijn dak

Daisy van Barneveld, de dochter van dartslegende Raymond van Barneveld (51), is erg geraakt door het nieuws dat haar ouders op het punt staan te scheiden. De Engelse krant The Sun kwam gisteravond met beelden naar buiten waarop haar vader zoent met een onbekende jonge vrouw, mogelijk de nieuwe vriendin van ‘Barney’.

Daisy laat aan Shownieuws weten dat de beslissing van haar ouders ‘rauw op haar dak’ valt. De 27-jarige dochter van Barney heeft een goede band met haar moeder Silvia, die vorig najaar haar steun en toeverlaat was toen Daisy in België een maagverkleining onderging. ,,Ik vind het vooral voor haar heel erg’’, reageert ze kort.

De confronterende beelden waar het allemaal om draait zouden al weken geleden zijn gemaakt toen Barney in de Premier League Darts uitkwam. Of de vrouw in het filmpje de nieuwe liefde van de darter is, is nog onduidelijk. Vanmorgen ging heel even het gerucht rond dat de vrouw mogelijk zou zijn ingehuurd door The Sun. Manager Jaco van Bodegom, die niet met Barney in Exeter was, benadrukt dat de beelden authentiek zijn. Hij vertelde vanmorgen aan deze site: ,,Het gaat niet om gefabriceerde beelden. Het filmpje is dus echt en ik weet wie het is.’’ Volgens de manager waren Raymond en zijn vrouw begin vorig jaar al bezig met uit elkaar gaan. ,,De twee waren in alle rust en redelijk hun breuk aan het voorbereiden. Ze waren tot de conclusie gekomen dat het niet meer werkte, maar hadden geen haast. Voor Raymond en Silvia hoefde een scheiding niet op stel en sprong.’’

Raymond van Barneveld trouwde met Silvia in 1995. Er gingen al langer geruchten dat de twee uit elkaar zouden gaan. Het stel was onlangs nog in het nieuws naar aanleiding van een overval op hun woning in Den Haag. Drie mannen uit Amsterdam zijn hiervoor veroordeeld tot celstraffen oplopend tot twee jaar. De darter zelf was ten tijde van de overval in het buitenland, maar zijn vrouw was wel thuis. Zij raakte lichtgewond. Tijdens een rechtszitting in januari was Silvia te geëmotioneerd om haar verhaal te doen. Met tranen in haar ogen luisterde ze naar haar dochter.

Raymond en Silvia hebben naast Daisy nog een dochter, Patty (25). Zij heeft met haar vriend Stephan twee kinderen: zoon Mason Stephan (4) en dochter Nikki Jazz (2). Uit een eerdere relatie kreeg Silvia zoon Mike.

Help, doet mijn navigatie het na 7 april nog wel?

Medewerker Rijkswaterstaat fraudeert voor 1,7 miljoen euro