in

Dochter leert vader selfies te nemen – ze hadden nooit verwacht dat hij een internetsensatie zou worden

Lance Partridge had nooit verwacht dat een snelle selfie samen met zijn twee beste viervoeter vriendjes een internetsensatie zouden worden. Sterker nog, hij heeft geen idee hoe je Facebook gebruikt of iets een “like” geeft, vertelde hij aan The Northern Daily Leader.

De Australische schapenfokker nam de selfies nadat zijn dochter Abbey hem had uitgelegd hoe het werkte. Daarna uploadde ze de foto’s op Facebook, zonder dat hij het wist, waarna ze snel viraal gingen.

Lees ook  Pasgeboren baby die gedumpt werd door ouders levend opgegeten door zwerfhonden

Lance wou alleen foto’s van zijn baard nemen, die hij liet groeien voor een musical waarin hij optrad. Zijn vrouw had hem namelijk verteld dat deze geschoren moest worden.
Overweldigd door alle aandacht geeft hij aan dat hij een beetje beschaamd is omdat er zoveel mensen over praten. Ook vertelt hij dat hij Abbey niet meer zijn telefoon geeft.

Het is duidelijk dat dit waarschijnlijk, en jammer genoeg, de laatste selfies van Lance zijn waar we van kunnen genieten. Dat zullen we zeker doen! Het zijn ontzettend schattige beelden waar de liefde tussen hem en zijn viervoeters vanaf straalt.

Lees ook  Dit bedrijf geeft 5000 euro tekengeld, solliciteren kan door whatsappje te sturen

Laat ons weten wat jij van deze (waarschijnlijk laatste) selfies van Lance denkt! Vergeet niet dit bericht te delen met vrienden en familie als je de foto’s ook zo leuk vindt.

Eerlijke persoon laat excuusbriefje en bijdrage achter na het per ongeluk kapot maken van achterlicht fiets

11 foto’s die bewijzen dat mensen eigenlijk niet zo slim zijn