in

Dit zijn de verborgen geheimen achter de bekende Swiffer

Je weet waarschijnlijk wel hoe je een Swiffer moet gebruiken, maar er zijn andere manieren om hem te gebruiken. Wij weten zeker dat je ze niet allemaal kent. Swiffer-doekjes zijn over het algemeen niet herbruikbaar en je wilt wel misschien het milieu beschermen. In dat geval is het ook mogelijk om herbruikbare doekjes te kopen. Dan hoef je niet elke keer als je schoonmaakt een nieuw doekje te plaatsen. Gelukkig zijn er herbruikbare, Swiffer-compatibele microvezelpads die je goedkoop kunt kopen. Ze kunnen nat of droog worden gebruikt en tussen de reinigingsbeurten door gewoon in de wasmachine worden gegooid.

Gebruik de Swiffer-doekjes voor als je aan het verven bent/
Als je je voorbereidt op het schilderen van de muren in je huis is het belangrijk om ze eerst schoon te maken om er zeker van te zijn dat de verf goed hecht. Dit kan een vervelend karwei zijn als het met de hand gedaan wordt maar met de Swiffer wordt het veel gemakkelijker. Breng gewoon een droge doek aan en gebruik de dweil om stof en vuil met lange veegbewegingen van je muren te verwijderen.

Lees ook  26-jarige ondergaat 20 operaties voor “perfecte lichaam” – heeft nu kunstgebit en “tweede huid”

Hergebruik van droge Swifferpads
Omdat Swiffer droge pads stof, vuil en haar absorberen met behulp van een elektrostatische lading, kun je ze eigenlijk langer gebruiken dan je zou denken. Na een reinigingssessie kun je grote brokken vuil of pluis van de pad verwijderen en de volgende keer de pad weer gebruiken.

Je kunt ook de pad gewoon omdraaien en de achterkant gebruiken! Lees op de volgende pagina voor meer praktische tips.

Gebruik geen natte pads op alle harde oppervlakken
Swiffer wet pads zijn ideaal voor het reinigen van hardhouten vloeren, en hoewel ze veilig kunnen worden gebruikt op afgewerkt hardhout, linoleum en tegels, zijn er sommige oppervlakken waarop je deze reinigingspads niet moet gebruiken. Het merk stelt met name dat natte pads niet mogen worden gebruikt op onbehandelde, geoliede of met was behandelde houten vloerplanken, onverzegelde tegels of tapijten.

Lees ook  Vakantie Mexico gaat André en Monique niet in de koude kleren zitten

Swiffer Pads zijn uitstekend geschikt voor het verwijderen van insecten
Hier is een handige Swiffer-hack voor het omgaan met ongewenste beestjes in huis: Als er een spin of ander insect op de muur of het plafond zit, kun je het lange handvat en de platte kop van je Swiffer gebruiken om ongedierte af te schrikken zonder te dichtbij te komen.

Gebruik pluizige sokken als Swiffer
Als je geen droge Swiffer-pads meer hebt kunt je als alternatief een pluizige sok gebruiken. Trek de sok gewoon over de mop en de kop werkt als een normale pad en trekt stof en haar aan door statische elektriciteit. Eindelijk een handige manier om al die ongelijke sokken te gebruiken!

Tamara (38) nam haar vader in huis na misstanden in verzorgingshuis: “Zijn schouder was 2 maanden uit de kom”

Wibra failliet, 439 werknemers verliezen baan