in

Dit tweetal verliest alles, omdat ze op Facebook een fout hebben gemaakt. PAS OP! Het kan JOU ook overkomen!

Het Britse koppel Mark Higgins en Becky Szenk hebben een harde les moeten leren, die ze beiden niet licht zullen vergeten, want door een banale fout verloren ze hun volledige hebben en houden. Opgelet: Dit kan ons allemaal overkomen, en net daarom is deze waarschuwing zo belangrijk!

Het pas verloofde paartje wilden dichter bij hun werk verhuizen. De 22-jarige Becky is op zoek naar een verhuisbedrijf via Facebook. Ze vinden al snel waar ze naar op zoek zijn. De pagina van het verhuisbedrijf ziet er professioneel uit met foto’s en vele positieve reacties. Becky voelt zich veilig en huurt een man in die zich voorstelt als Lee Green.

Als de grote dag is aangebroken, dienen er zich twee mannen met een vrachtwagen aan die het hele huis in 45 minuten ontruimen. “Ze stormden in en uit het appartement. We dachten dat ze zeer professioneel waren” vertelt Becky over het moment dat de mannen zich voorbeeldig gedroegen. Maar wanneer het huis leeg is en de vrachtwagen vol zouden ze voorgoed verdwijnen. Elke poging om het bedrijf te contacteren, was tevergeefs.

Lees ook  Steek druiven nooit in de magnetron, anders gebeurt dit

Alles wat ze hadden, is verdwenen: meubels, kleding, documenten en alle familiefoto’s. “Ik heb nog nooit zoveel gehuild als die dag. Ik ben radeloos omdat ze ook mijn verlovingsring meenamen en zelfs het speelgoed van de baby.” Het enige wat nog overbleef, was hun televisie omdat ze bang waren dat die beschadigd zou geraken tijdens het transport.

Lees ook  36 dode olifanten gevonden in Botswana, mogelijk vergiftigd

“Ze lieten ons achter met een gebroken hart. We kunnen wel nieuwe meubeltjes kopen, maar onze persoonlijke spullen zijn we voor altijd kwijt” zegt het echtpaar. Maar Becky en Mark blijken niet de eerste slachtoffers van deze gewetenloze en gewiekste dieven. Een paar maanden geleden verloor een andere familie eveneens al hun bezittingen.

Dit is meer dan een brutale diefstal, maar alarmerend voor ons allemaal. Sociale netwerken worden steeds meer onderdeel van ons leven dat we er niet bij stilstaan dat er zich ook mensen met slechte bedoelingen op bewegen.

DEEL het verhaal van dit arme gezin om te vermijden dat deze bende nog meer slachtoffers kan maken!

Christopher trouwde met zijn droomvrouw: het werd de grootste vergissing uit zijn leven

Papa geeft baby op voor adoptie. 24 jaar later beseft hij dat ze vlakbij hem staat.