in

Dit meisje werd geboren met een tumor op haar gezicht – zo ziet ze eruit op haar trouwdag, 26 jaar later

Toen Cody Hall werd geboren, zagen de artsen dat de helft van haar gezicht bedekt was door een goedaardige tumor. 25 jaar en 18 operaties later straalt ze nu geluk uit op haar trouwdag.

De 26-jarige Cody Hall uit Northamptonshire, VK, werd geboren met hemangioom, goedaardige woekeringen van bloedvaten. Hemangioom komt vaak voor bij kleine kinderen, en meestal kan dit gemakkelijk verwijderd worden. Maar Cody’s geval was anders – haar hemangioom bedekte de helft van het gezicht en was zo groot dat de vorm van beide lippen, neus, oor en oog vervormd waren.

– In Engeland vroeg onze buurvrouw aan mijn vrouw of we een zak over Cody’s hoofd plaatsten wanneer we naar buiten gingen, zo vertelt Tony Hall tegen Orlando Senitinel.

Volgens Yahoo Lifestyle vroegen haar ouders de artsen of ze iets konden doen om haar gezicht te behandelen. Het antwoord was dat ze niets konden doen totdat Cody zes jaar oud was. Maar Cody’s moeder noch vader accepteerden een nee en zochten verder in de Verenigde Staten, waar ze een chirurg vonden die bereid was om hen te helpen.

Lees ook  Vlaming neemt 3 meiden in huis tijdens lockdown, smeekt nu om hulp (video)

In 1993, toen Cody nog maar een jaar oud was, vloog de hele familie van Hall naar New York om met de behandeling te beginnen. 14 jaar later had Cody al 18 operaties ondergaan, waaronder een face-lift, oogchirurgie, laserchirurgie en een huidtransplantatie.

Tegen SWNS vertelt Cody over de opvoeding, en hoe moeilijk het was dat weinig mensen begrepen dat ze helemaal niet anders was.

– Toen ik met de tweede klas begon, waren er veel mensen die vragen stelden en op straat voelde ik dat mensen me aanstaarden.

Lees ook  Ex-vriendje wordt in alle familiefoto’s vervangen door geliefde kat

Ze zegt dat al deze ongewenste aandacht haar soms verdrietig maakte, maar het verbeterde door de jaren heen. En nu is Cody sinds vorig jaar gelukkig getrouwd met Lewis.

Hoewel de kinderjaren en vroege tienerjaren van Cody werden gekenmerkt door vele ziekenhuisbezoeken, heeft dit er haar niet van weerhouden vandaag te werken in de spoeddienst in een ziekenhuis in haar geboorteplaats.

Cody was dolgelukkig met haar prachtige trouwjurk, en tegenover Yahoo onthulde ze dat ze haar tranen van geluk niet kon bedwingen.

– Het was een emotionele dag en de tranen stroomden, vooral toen ik Lewis aan het altaar zag. Maar het waren tranen van geluk. Ik wil mensen gewoon laten zien dat er een happy end is.

Giraffe breekt autoruit van vrouw tijdens safaripark! Bekijk hieronder de beelden!

Moeder is zwanger van drieling, dan bekijkt de arts de echo nader en wordt bleek