in

Dit meisje is 4 jaar oud en haar “echtgenoot” is 25 jaar ouder dan haar

De 4 jaar oude Abby is afkomstig uit New York. Achter haar stralende glimlach schuilt een vreselijk geheim: ze heeft acute lymf leukemie, een vorm van kanker die voornamelijk kinderen treft.

Momenteel is ze patiënte in het “Melodies Center for Childhood Cancers”, een gespecialiseerde kliniek in New York. Hoewel ze voor haar leven vecht, is het kleintje optimistisch, terwijl de gevaarlijke ziekte de bovenhand haalt op haar gezondheid.

Maar er is een lichtje in de duisternis: Abby is erg nauw bevriend met haar verpleger, Matt Hickling. Ze bezoekt hem elke dag om haar inentingen te krijgen. Ze vindt Matt zo leuk dat ze graag met hem zou willen trouwen.

Abby vertelt haar moeder over haar trouwplannen en legt haar uit dat ze bij haar volgende bezoek een ring om zijn vinger zal doen. Als Matt over de plannen van het kleintje hoort, is hij meteen voor het idee te vinden. Hij weet hoeveel dit Abby zal opbeuren en begint na te denken hoe ze het “huwelijk” kunnen uitvoeren.

Lees ook  Twee jongetjes (8 en 10) enige uren vermist in Breda

Met de hulp van enkele collega’s plant Matt een huwelijksverrassingsfeestje voor de volgende dag.

Abby krijgt een prachtige jurk en Matt draagt een smoking.

Wanneer Abby binnenkomt, wordt ze bedolven onder de bloemetjes en zingende gasten. Op deze dag vergeet ze haar ziekte voor even. “Neem je mij tot echtgenoot?” vraagt Matt. “Ja!” schrijft het kleine meisje en knuffelt haar verpleger.

Lees ook  Zwarte piet in Groningen wordt extra zwart

De twee wisselen snoepringen uit en geven elkaar taart te eten.

Hickling schreef over deze “huwelijksdag”: “Hopelijk is dit een dag die Abby en haar ouders voor altijd zullen herinneren en lachen wanneer ze eraan terugdenken! Ik zal dat alvast wel doen!”

En Matt gaf zijn favoriete patiënte zelfs een trouwcadeau:

Eerlijk, deze verplegers is een van de beste verplegers ter wereld. Hij deed werkelijk alles om Abby op te beuren. Uiteindelijk is optimisme zeer belangrijk voor deze kleine patiëntjes, omdat ze vaak hun eigen situatie niet kunnen begrijpen.

Als ook jij zo ontroerd was door dit verhaal, DEEL dit bericht dan met iedereen die je kent!

Kort voor haar dood onthult deze oude vrouw wie ze werkelijk is. Als de verzorgers haar brief vinden zijn ze sprakeloos.

De kleine jongen laat een ballon met een briefje op voor zijn opa in de hemel. Als dit antwoord terugkomt, kan de familie niet geloven wat ze lezen.