in

Dit meisje heeft één van de leukste kapsels die we ooit hebben gezien – en dat dankzij haar vader

Het is soms verbazingwekkend wat ouders allemaal voor hun kinderen willen doen. Of het nu gaat over het met de auto wegbrengen naar de training of hulp bij het huiswerk of de computer, er is niets dat ouders niet voor het kroost willen doen. Vraag het maar aan Izzy’s vader Greg.

Greg Wickherst komt uit Colorado in Amerika en is de alleenstaande vader van dochter Izzy. Hij houdt ontzettend veel van zijn dochter, en doet al het mogelijke om een goede vader én moeder te zijn – hij helpt Izzy met haar kleding, koken, hij speelt met haar en vooral: hij is er wanneer ze iemand nodig heeft.

Maar er was één ding waar Greg weinig verstand van had – van kapsels.

Lees ook  100 paarden wachten op hun dood op het eiland – maar kijk dan wat deze zeven vrouwen doen

Izzy had zin in een nieuw kapsel, zodat pappa de keukenschaar pakte en aan de slag ging. Dit lijkt echter een bloempotkapsel te worden, of toch niet?

Ik kamde Izzy’s haar altijd netjes. en op een dag heb ik geprobeerd om haar haar te knippen. Maar het zag er niet echt mooi uit,” vertelt Greg.

Greg was vastbesloten om meer over haar, staarten, vlechten en kapsels te leren, dus bezocht Greg tijdens zijn lunchpauze kappersschool Intellitec College. Hij vroeg de studenten om tips en advies, en de jonge studenten leerden hem verschillende kapsels die hij bij Izzy kon toepassen.

Greg moest even oefenen, maar als we nu naar Izzy’s haar kijken, dan zijn we diep onder de indruk.

Lees ook  Angelique (42) heeft misofonie: ‘Als ik smak- en slikgeluiden hoor, word ik misselijk’

Greg kan nu allerlei kapsels maken, met de mooiste staarten en zelfs waterval vlechten, en hij leert iedere dag nieuwe coole technieken. Hij deelt zijn nieuwe kennis op een Facebook-groep, die al door meer dan 100.000 mensen wordt gevolgd!

Greg wil zijn kennis nu graag verspreiden en delen met vaders en moeders die net zo weinig over kapsels weten zoals hij vroeger.

Als Greg ooit van carrière wil veranderen, lijkt het ons duidelijk wat hij zou moeten worden… Deel dit artikel met je vrienden als je denkt dat zij ook wel wat inspiratie kunnen gebruiken voor de kapsels van hun kinderen!

Geniaal: om déze reden moet je altijd om het bonnetje vragen bij de McDonald’s

27-jarige verdachte Anne Faber-zaak zat eerder vast voor gewelddadige verkrachting