in

Dit koppel ging een wandeling maken – een sms van een vreemdeling zou dan hun leven voor altijd veranderen

Leslie en David waren beslisten op een dag om een gezonde wandeling te maken, toen hun leven plotseling drastisch veranderde ten gevolge van een afgeleide chauffeur.

De bestuurder, een vrouw die te laat op haar werk dreigde te komen, zat te sms’en in de auto. Met als gevolg een botsing met de auto voor haar. Deze auto-bestuurder verloor de controle over het stuur en reed recht in op David en Leslie. David stierf ter plaatse en Leslie liep talloze levensbedreigende verwondingen op.

Lees ook  Hond was jarenlang blind, maar zijn baasjes laten hem opereren, wat prachtig is om te zien

In de video zegt Leslie hoe ze een nekbreuk opliep en meer dan 5000 hechtingen in haar hoofd heeft. Zij prijst het ongelooflijke medische team en is dit team eeuwig dankbaar. In de video, zien we de onschuldige chauffeur die niet kon verhinderen dat zijn auto David en Leslie schepte ten gevolge van de afgeleide bestuurder achter hem.

Lees ook  Tiener geeft mama’s vriend een geschenk dat hem in tranen op de grond doet vallen.

Leslie zal naar verwachting volledig herstellen, maar haar familie zal nooit meer hetzelfde zijn ten gevolge van het gedrag van de chauffeur die haar mobiele telefoon gebruikte in haar auto.

We moeten allemaal luisteren naar het advies van Leslie’s om de mobiele telefoon uit te schakelen tijdens het rijden – geen enkel bericht is het leven van iemand waard! Deel dit alsjeblieft met je vrienden als je het hier mee eens bent!

Deze moeder zit stil op de bank – dan beslist de foetus de aandacht volledig naar zich toe te trekken

Als je vriendin scheetjes laat in jouw aanwezigheid is dat een goed teken, lees hier waarom!