in

Dit kind schreeuwt om hulp wanneer haar moeder flauwvalt – de camera filmt de reactie van de bestuurder dan

Heb je ooit een noodgeval meegemaakt? Als dat zo is, weet je dat iedereen niet altijd op dezelfde manier reageert. Het maakt niet uit hoe oud we zijn, sommigen reageren en raken in paniek, roepen om hulp of zoeken hulp en anderen zijn volledig verlamd. En als het een geliefde is die in nood is, is dit nog moeilijker om mee om te gaan.

In de onderstaande video ontdekken we een scène die zich in de stad Milwaukee in de Verenigde Staten voordeed. Een 6-jarig meisje werd geconfronteerd met een echt angstaanjagend moment toen haar moeder op straat in elkaar zakte. Michelle Mixon, een buschauffeur, reageerde toen als een echte heldin.

Lees ook  2020: het jaar waarin het nektapijt terug hip wordt

Op de video kunnen we het meisje zien lopen met haar moeder wanneer ze plots bewusteloos op de grond valt, tussen het trottoir en de openbare weg. Het kleine meisje rende toen meteen om hulp te zoeken en kwam schreeuwend naar Michelle toegelopen. Ze legde toen uit dat haar moeder zich ongemakkelijk voelde en nam het meisje meteen in haar armen.

Ze merkte dat de voorbijgangers de moeder aan het helpen waren en kon zich daarom ontfermen over het kleine meisje. Michelle zorgde vervolgens voor het meisje totdat de ambulance ter plekke arriveerde en de leiding overnam. De buschauffeur deed echt alles om ervoor te zorgen dat het meisje gekalmeerd kon worden tijdens dit stressvol moment.

Lees ook  Man red zwaar gewonde uil, die bedankt hem vervolgens op een merkwaardige manier

Bekijk de onderstaande video om erachter te komen hoe Michelle reageerde op deze ongemakkelijke situatie. Wat een prestatie om dit kind op deze manier te kalmeren. Deel dit verhaal met je geliefden op Facebook als je hier ook mee akkoord gaat!

Deze 2-jarige rookte 40 sigaretten per dag – zo ziet hij er vandaag uit

Jonge vrouw verliest bijna alles na noodlottig verkeersongeluk