in

Dit jonge paar trouwt ondanks de trieste boodschap die ze van de artsen kregen

Een lang leven met degenen die we liefhebben is iets dat velen onder ons als vanzelfsprekend beschouwen. We maken plannen en wachten op de grote momenten, alsof onze tijd op aarde oneindig was.

Sierra Sivero en haar vriend Dustin Snyder, beiden uit Florida in de Verenigde Staten, ontmoetten elkaar op de middelbare school en werden meteen verliefd. Ze werden een paar en planden vol enthousiasme samen hun leven.

Maar hun dromen zouden snel worden verbroken. Dustin kreeg het bericht dat hij kanker had en nog maar enkele weken te leven had.

Het echtpaar dat eerder op liefdeswolken leefde en samen een lange toekomst had gepland, was nu wanhopig. Ze droomden ervan ooit te gaan trouwen, maar die droom verdween door deze boodschap.

Lees ook  Zeehond bewusteloos gemept en daarna uit oceaan gesleept, zodat kinderen er foto’s van kunnen nemen

Tijdens de behandelingen verliet Sierra nooit zijn zijde.

– Na mijn eerste operatie, toen ze tien dagen na elkaar aan mijn zijde was, zonder te vertrekken, toen wist ik dat ze mijn grote liefde was, zo vertelde de 19-jarige Dustin tegen Fox 13 News.

Ze wisten dat ze de kleine tijd die Dustin nog op aarde zou hebben zoveel mogelijk samen zouden moeten doorbrengen. Er was geen twijfel meer, ze zouden hun droomhuwelijk werkelijkheid maken.

Er was echter één probleem. Als jonge studenten hadden ze niet genoeg geld om de bruiloft te financieren die ze verdienden.

Lees ook  4 tieners volgen dronken meisje met een “vriend van haar vader” – beseffen dat er iets goed fout is en handelen meteen.

Ze deden dan een grote inspanning om de bruiloft toch te plannen en hiervoor geld in te zamelen. Giften kwamen toen uit het hele land in de vorm van geld, kleding, cake, ringen en locatie. Allemaal zodat ze deze speciale dag samen konden spenderen.

Tijdens de bruiloft beloofden ze elkaar eeuwige liefde, en nu gaan ze naar Disney World om hun huwelijksreis te vieren. Maar bovenal zullen ze ervoor zorgen elke seconde samen te beleven.

Het is heel mooi dat het jonge stel hun gewenste bruiloft heeft gekregen die ze allebei verdienen. We wensen hen veel succes!

Ella barstte in tranen uit toen ze zag wat een vreemdeling op haar schoot had achtergelaten terwijl ze sliep

Man wil een pitbull adopteren uit het asiel, maar die weigert de zijde van zijn maatje te verlaten