in

Dit is Storm, een Nederlands paard die elk meisje jaloers kan maken

Storm is een prachtig Haflinger-paard dat in Nederland woont met haar eigenaar Naomi Beckers. De ongelooflijke blonde manen van dit dier doen mensen zich afvragen of Storm een echt paard is of dat ze uit een sprookje over Rapunzel is gestapt.

Naomi en Storm delen foto’s van hen die soortgelijke krullende blonde kapsels dragen en hun fotoshoots hebben al de harten van vele paardenliefhebbers veroverd.

We waren gecharmeerd door Storm hier bij dagelijkse videos toen we haar foto’s zagen en we vragen ons af of je onze bewondering deelt.

LEES OOK!
Veroordeelde delinquenten onder één dak met dementerende ouderen, omwonenden zien het niet zitten

Storm is niet het enige Haflinger-paard met golvend haar maar in de meeste gevallen beginnen de golven recht te trekken naarmate de paarden groeien en hun manen langer worden.

Storm is een prachtige uitzondering omdat ze haar verbazingwekkende krullen tot nu toe heeft behouden en ze al 10 jaar oud is.

LEES OOK!
Meisje (8) sterft na ‘groepsverkrachting door 16 mannen’.

Storm’s baasje, Naomi, bekende dat ze aanvankelijk alleen van plan was om een paar foto’s van Storm op Instagram te plaatsen maar mensen werden verliefd op haar prachtige dier en bleven vragen om meer foto’s.

Vandaag hebben Storm en Naomi meer dan 48.000 volgers op hun Instagram-account en we willen je een paar van hun prachtige foto’s laten zien. We hopen dat je ervan gaat genieten!

’Veel zorgen om Martien Meiland!’ Het loopt uit de hand..

Nieuwe beelden van deelnemer trouwstoet die agent knock-out slaat in Rotterdam