in

Dit is hoeveel aan uitkeringen en toeslagen dit koppel krijgt omdat ze te dik zijn om te kunnen werken (foto’s)

Een zwaarlijvige man en zijn vrouw, die meedoen in een nieuwe televisieshow over mensen die claimen dat ze gehandicapt zijn door hun gewicht, zeggen dat geen van hen beiden in staat is om een beroep uit te oefenen. Daarom moesten de belastingbetalers ook nog eens voor hun huwelijk betalen.

Stephen Beer en Michelle Coombe doen mee in de Engelse reality-serie “Benefits: Too Fat To Work”. Ze wonen in Plymouth, Devon, en volgens de Daily Mail lijdt ongeveer 60 procent van de volwassenen in die regio aan overgewicht.

Lees ook  Ziekenhuis geeft 9-jarige jongen met terminale kanker vervroegde Kerstmis voor hij zou sterven.

Coombe die meer dan 150 kg weegt, heeft haar hele leven niet gewerkt, en Beer die bijna 200 kg weegt heeft al vijf jaar niet meer gewerkt. Meerdere keren per dag komt er een sociale werkster om het huis schoon te maken en eten te maken. Het koppel krijgt per maand meer dan 2.500 euro aan overheidssteun.

Lees ook  Heeft er iemand nog plastiek nodig? Opgeblazen pop Victoria wild is verdomd trots op haar lichaam (foto’s)

In de show wordt het stel ook op hun trouwdag gevolgd. De bruiloft kostte 4.000 euro en werd uitsluitend gefinancierd met overheidssteun.

Wat vind jij van dit stel?

DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook!

Deze zojuist ter wereld gekomen tweeling beseft nog niet dat ze al geboren zijn, dus doen ze net alsof ze nog in de buik van mama zitten

De medewerkers van het asiel doen een verschrikkelijke vondst voor hun deur.