in

Dit is hoe Steve Jobs’ dochter Eva leeft nadat ze 155 miljard heeft geërfd

Op 5 oktober 2011 stierf de mede-oprichter en ook de CEO van Apple, Steve Jobs, die slechts 56 jaar oud was, aan kanker. Hij verliet zo zijn vrouw en hun vier kinderen, die allemaal astronomische hoeveelheden geld erfden. Het ontbreken van Jobs is triest, maar dankzij het harde en succesvolle werk van de vader zal het gezin nooit worden vergeten.

Fox News vertelt ons nu welk luxe leven de jongste dochter Eva leidt. Ze is pas 19 jaar oud, maar heeft al grote plannen voor de toekomst.

Lees ook  Om déze reden zie je vanaf deze week véél meer spinnen

Tijdens haar studie aan de universiteit van Stanford woont ze samen met haar vriendje Eugenio Garza Pérez, wiens familie Visa heeft opgericht. Ze staat ook gekend als een uitstekende ruiter.

Onlangs werd ze tot “ruiter van de maand” verkozen en ze traint vaak op de boerderij van haar moeder in Florida om nog te verbeteren, die ze twee jaar geleden voor 120 dollar miljoen hebben gekocht.

Maar of Eva van de schijnwerpers houdt of niet blijft een mysterie. Ze heeft 50.000 volgers op Instagram en houdt ervan haar luxe leven te delen. Enige tijd geleden koos ze er echter voor om de account privé te maken om niet meer volgers te krijgen.

Lees ook  Vrouw hoort hart overleden partner in borst geredde man kloppen

Ze werkt hard om haar toekomst op te bouwen. Of dit nu als afgestudeerde zal zijn of als een professionele ruiter – of als ze ervoor kiest om in de voetsporen van haar vader te stappen – we zullen nog enkele jaren moeten wachten om te zien wat haar keuze zal zijn.

6 zussen zingen ‘Happy Birthday’ voor papa, zie nu hoe de baby de kaarsjes uitblaast

Vrouw deelt mishandeling die ze leed in de handen van haar opa die haar uithongerde.