in

Dit is DE reden dat je een witte tong hebt! Eigenlijk weet bijna niemand dit…

Heb jij wel eens je tong uitgestoken en merkte je toen dat deze wit uitsloeg? Wij waren benieuwd hoe dit kan ontstaan en wat je eraan kunt doen.

Een witte tong is in veel gevallen een teken van lage weerstand, dit heeft namelijk betrekking op alle bacteriën en schimmels die van nature op ons lichaam en slijmvliezen zitten.

Als deze bacteriën in perfecte balans zijn is er niet aan de hand, maar bij een lage weerstand raken deze uit balans waardoor je tong een witte kleur krijgt.

LEES OOK!
Maak kennis met de bloedmooie vriendin van Cristiano Ronaldo

Gelukkig hoef je, je dus niet zorgen te maken. In enkele gevallen kan een witte tong ook komen door antibiotica of medicijnen.

Daarnaast zijn er ook een aantal aandoeningen die de kleur van je tong veranderen, al komen deze bijna niet voor. In de meeste gevallen komt het dus gewoon omdat je weerstand heel laag is.

LEES OOK!
Jan des Bouvrie ging bij zijn eerste vrouw elke dag vreemd

Als je graag van die witte tong af wilt komen, kun je dit dus doen door je weerstand te verhogen. Probeer stress zoveel mogelijk te vermijden.

Zorg er ook voor dat je veel fruit en groenten eet en voldoende slaapt. Daarnaast kunnen vitamine als B12 je weerstand ook verhogen.

Ook veel muggenbulten? Met dit product jeuken ze niet meer!

Ze plakt elke nacht een gember wrap op haar borst. Het resultaat? Geweldig nieuws!