in

Dit is de nieuwe vriend van Megan uit Temptation Island

Fans van Megan maken zich zorgen vanwege deze nieuwe liefde.

Megan deed mee met haar ex-vriend Kevin aan Temptation Island, maar dat pakte niet helemaal uit zoals gepland. Ze kwam erachter dat haar relatie met Kevin niet lekker liep en viel voor de charmes van verleider Joshua. Helaas waren die gevoelens niet wederzijds. Daarna datete de brunette een tijdje met een vriend van Joshua, maar dat werkte ook niet. Toch lijkt het erop dat Megan nu wel geluk in de liefde heeft gevonden.

De nieuwe vriend van Megan uit Temptation Island
Het is een tijdje stil geweest rondom Megan uit Temptation Island, maar dat is verleden tijd vanwege haar nieuwe liefde. De kersverse vriend van Megan is de bijna twintig jaar oudere stripclubeigenaar Maxence Vanderwilt. Toch maken fans van Megan zich wel een beetje zorgen vanwege deze nieuwe liefde, aldus HLN.be. Naast het leeftijdsverschil tussen de twee heeft Maxence ook het één en ander gedaan in het verleden, waardoor hij zes maanden vast zat in de gevangenis. Tijdens een controle van de sociale dienst kwamen zij erachter dat de stripclubeigenaar niet al zijn medewerkers netjes had aangemeld bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, aldus HLN.be.

Lees ook  5 realistische tekenen dat je ex uiteindelijk weer bij je terug zal komen

Moeder van Megan
De moeder van Megan schrok de eerste keer ook toen zij hoorde van haar dochter’s nieuwe liefde. In een interview met HLN.be vertelt de moeder van Megan dat ze zich in het begin best wel zorgen heeft gemaakt om Megan. Toch veranderden die zorgen meteen in geruststelling toen ze Maxence ontmoette. “Mijn vooroordelen verdwenen als sneeuw voor de zon. Maxence is erg charmant en zó respectvol naar ons toe. Eigenlijk ben ik blij dat Megan voor hem gevallen is. Liever een oudere man dan weer zo’n gast van begin de twintig die zich elk weekend lazarus drinkt,” aldus de moeder van Megan.

Lees ook  Meedogenloze moeder dumpt dochtertje (6) op straat, gooit kleren uit raam en rijdt weg met vriend

Fans zijn bang dat Megan misschien ook in de stripclub van Maxence gaat werken. De moeder van Megan is absoluut zeker dat dat niet gaat gebeuren: “Dat zou Megan nooit doen. Dat ligt niet in haar aard.” Daarnaast is haar moeder blij dat Megan eindelijk rust heeft gevonden in haar leven. “Wij zijn gerust. Maxence is de man die Megan nodig heeft.”

Benieuwd naar de nieuwe vriend van Megan uit Temptation Island? Bekijk hier de beelden.

Lil’ Kleine geeft Jaimie Vaes een gigantisch cadeau!

Dit is hoe Tokio van La Casa de Papel er in het echt uitziet