in

Dit is de brug die zo beangstigend is dat mensen zelfs paniekaanvallen krijgen als ze erover rijden. DIT moet je gezien hebben!

Er bestaan heel wat angstaanjagende wegen, sommigen kilometerslang zonder verlichting, of sommigen die onverhard door de bergen slingeren, maar weinig wegen verslaan enkele beangstigende bruggen die de afgelopen jaren gebouwd werden.

Sommige bruggen zijn zo gestoord, zoals de Eshima Ohashi brug in Sakaiminato in Japan, dat het verboden zou moeten worden om erover te rijden! Deze brug is zo gek dat ze onlangs de “Roller Coaster Brug” werd genoemd.

De brug verbindt de steden Matsue en Sakaiminato in Japan en van heel ver lijkt het op een normale brug. De clou ligt in het feit dat de brug heel hoog gebouwd moest worden om de hoge schepen toe te laten in de dokken van de haven te varen. Dit soort structuur is ronduit beangstigend en ik zou hier zelf niet graag oprijden.

Lees ook  De 29-jarige vader maakt zich gereed om te sterven. Maar wat de artsen bij zijn zoon vinden wordt de zwaarste beproeving van zijn leven.

De brug is prachtig ontworpen en hoewel de helling erg steil lijkt op de foto waren de ingenieurs om de hellingsgraad te beperken tot 6,1% wat redelijk lijkt. Dit lijkt echter weinig maar in realiteit is dit best steil.

Dit moet ervoor zorgen dat de brug veilig blijft voor alle bestuurders, ondanks het feit dat het er best angstaanjagend uitziet.

Lees ook  20-jarige steekt zichzelf in brand na ruzie met moeder over smartphone

Tot nu toe werden er geen ongevallen gemeld en experts zijn er gerust in dat dit ook zo zal blijven. De brug veroorzaakte echter wel wat opschudding op het internet en vele mensen zeggen nooit van hun leven over deze brug te willen rijden.

In de onderstaande video leer je meer over deze bijzondere brug en zie je ze uit verschillende hoeken om een een beter beeld te krijgen.

Zou jij hierover rijden?

DEEL deze indrukwekkende brug met iedereen die je kent!

Men scheurde het kind gewoonweg uit het lijf. Naar deze beelden blijven kijken is bijna onmogelijk!

Recht in eigen handen in het Duitse Eschweiler. Ouders steken verkr*chter van dochter (12) neer.