in

Dit hert komt aangerend, maar wacht dan tot je de onverwachte vriend ziet die haar komt groeten

Alle honden zijn afkomstig van wolven en zijn dus eigenlijk roofdieren met een jachtinstinct. Maar honden zijn ook kuddedieren en we hebben al eerder gezien dat onze viervoeters verschillende soorten vrienden kunnen hebben. Het maakt niet uit hoe onwaarschijnlijk die soms zijn.

In het wild zijn wolven en herten natuurlijke vijanden, maar wanneer een hert een hond ontmoet, kan een ongelofelijke vriendschap gevormd worden.

Lees ook  Ophef om agent die jongetje helemaal zat is en omver rijdt

Nadat ze door haar moeder in de steek werd gelaten, was het hert Pippin helemaal alleen. Maar toen vond ze vriendschap bij Kate, Grand Danois-teefje. Kate heeft het weeshertje geadopteerd en sinds die dag zijn ze beste vrienden.

“De manier waarop ze elkaar begroeten heb je nog nooit gezien. Het geen hert dat een hert begroet. En het is geen hond die een hond begroet. Het absoluut iets dat ze onderling hebben, zo zegt Kate’s eigenaar, Isobel Springett, in de onderstaande clip.

Lees ook  Twee maanden cel geëist tegen moeder (42) die 33.000 euro van haar zoon uitgaf

We vinden het fascinerend om steeds opnieuw te ontdekken hoe geweldig het dierenrijk is!

Bekijk het clipje hieronder om deze twee onwaarschijnlijke vrienden samen te zien spelen. Deel dit clipje met je vrienden als je dit ook zo geweldig vindt!

Wat een prachtig gebaar: paar weken voor zijn dood maakte de vader van Britt Dekker een belangrijke beslissing

Soldaat krijgt vrij om pasgeboren dochter te ontmoeten. Als hij de ziekenhuiskamer binnenwandelt, verstijft hij ter plaatse.