in

Dit gebeurd er met je lichaam wanneer je elke dag honing eet!

We zijn altijd op zoek naar een product dat als een soort wondermiddel werkt voor ons lichaam. WIJ hebben dit product gevonden: honing. Vandaag geven we je meer uitleg over wat honing allemaal kan doen voor je lichaam! We raden je absoluut aan om elke dag een lepel honing te eten!

Honing is een sterke antioxidant, dit betekent dat een regelmatige consumptie van honing je lichaam reinigt. Daarbij bevat het ook veel antibacteriële stoffen die voorkomen dat je koorts of griep krijgt.

Voor mensen die aan moeten komen omdat ze aan ondergewicht lijden raden dokters vaak snoepjes aan die veel suiker bevatten, maar geen honing. Dit komt omdat honing je metabolisme stimuleert, dit is goed voor gewichtsverlies.

Lees ook  Prins Harry’s grote zorgen om zwangere echtgenote

Onderzoek heeft aangetoond dat de antioxidanten die honing bevatten een positieve werking hebben op de slagaders. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat ze niet dicht kunnen slippen waardoor de bloedsomloop vloeiend blijft.

Een ander onderzoek toonde recentelijk aan dat honing stress tegen gaat en het geheugen verbeterd. Daarnaast is het calcium in de honing erg stimulerend voor het brein.

De suiker die in de honing zit verhoogt het insulinelevel in je bloed, hierdoor maakt het serotonine aan. Dit word dan weer omgezet in melatonine, een hormoon dat de kwaliteit van je slaap verbeterd.

Honing is een sterk antiseptisch middel dus het is aan te raden om elke dag een eetlepel honing te nemen op een lege maag. Dit simpele ritueel zorgt ervoor dat je minder kans hebt op verschillende ziektes, daarnaast is het goed voor je maag, gaat het slechte bacteriën tegen en helpt het bij het helen van wonden.

Lees ook  Vrouw bevalt van baby van broer nadat ze zwanger werd met sperma van zijn partner.

Dit klinkt misschien een beetje overdreven, maar een feit is een feit. Ook helpt honing bij het kalmeren van de zenuwen en verminderd het je vetpercentage. De glucose die in de honing zit is essentieel voor het werk van neuronen. Het wordt vlug in het bloed opgenomen, hierdoor krijg je een ontspannend gevoel en voorkom je het risico op mentale aandoeningen.

Deel dit bericht met al je vrienden en familie op Facebook!

Video: 11-jarige vindt hond na 8 maanden eindelijk terug.

Pas op: politie waarschuwt voor een extreem echt lijkende nepboete