in

Dit 9-jarig meisje speelt “Hallelujah” in het station van Rotterdam, wanneer haar zusje mee komt doen, wordt het adembenemend mooi

Er zijn zo van die liedjes die recht naar het hart stijgen, zoals het prachtige ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen.

Doorheen de jaren hebben we wel talloze kopieën gehoord en gezien van deze klassieker. Van grote kerkkoren tot solovoorstellingen.

En soms kan een interpretatie van een klassieker mensen diep ontroeren. In het treinstation van Rotterdam bijvoorbeeld, bewezen de zusjes Diane (9) en haar grote zus Camille dit.

Het is iets bijzonder speciaal, wanneer mensen die een instrument bespelen, dit op openbare plaatsen doen. Ik vind persoonlijk dat ze soms meer getalenteerd zijn dan degenen die op een groot podium spelen. Maar bovenal ben ik zeer geïnspireerd en onder de indruk van hun moed. De 9-jarige Diane en haar grote zus Camille zijn zo iemand.

Lees ook  5G masten wereldwijd worden in brand gestoken en vernield door boze inwoners

“Hallelujah” gespeeld

In het treinstation werd een piano geïnstalleerd waar iedereen die wou, op kon spelen. Diane ging neerzitten bij de piano en begon het prachtige “Hallelujah” te spelen.

Het is ongelofelijk mooi om het te horen op zo’n statig instrument. Maar wanneer haar zus Camille komt meedoen met haar viool, wordt het ronduit overweldigend. Twee prachtige klassieke instrumenten die zo harmonieus met elkaar spelen.

Lees ook  Cadeautje voor Haagse zorghelden: weldoener schenkt 80.000 euro

Diane en Camille zijn twee ongelofelijk getalenteerde en moedige jonge meisjes. Ik krijg er alvast geen genoeg van!

Dit is de mooiste versie van een klassiek nummer die ik de afgelopen jaren heb gehoord, rekening houdend met de leeftijd van deze meisjes!

Houd je hier ook van, en vind je dit ook moedig? Deel dan dit bericht met je vrienden.

Slimme opa wordt lastig gevallen door motorrijders – maar zijn wraak is van onschatbare waarde

Deze Egyptische miljardair wil een eiland kopen om alle vluchtelingen van de wereld onder te brengen.