in

Dit 11-jarig jongetje vond wel iets heel vreemds op het strand

Connor Fitzgerald was op het strand in Californië. Het 11-jarige jongetje was een dagje op stap met zijn vriendjes. Zo vonden in het zand echter wel iets heel vreemds terug.

De kinderen waren namelijk een grachtenstelsel aan het graven om het water in te laten lopen. Tijdens het graven vonden ze een klein armpje. Het bleek van een klein meisje van 5 jaar oud. Alyssa Bostic was namelijk zelf ook aan het graven, maar haar grot was bovenop haar ingestort.

Connor had als eerste door dat dit niet goed was. Hij graafde het meisje snel uit en trok haar omhoog. Het meisje had zand in haar mond, neus en ogen en ze ademde niet meer.

Lees ook  Vriendin van Enzo Knol verbaasd Nederland met afgetraind figuur!

Er waren geen volwassenen in de buurt. Daarom moest Connor zelf iets bedenken. Opvallend genoeg kon hij zich van de tv-serie NCIS herrinneren hoe je iemand moest reanimeren. Dat deed hij dan ook direct. Het bleek te werken.

De vader van de jongen was natuurlijk ontzettend trots. Je verwacht van een jongetje van 11 niet zo snel dat hij weet hoe je moet reanimeren en hoe je dit toepast. Zo liet hij weten in de media.

Lees ook  Twintiger die baan verliest door coronacrisis wint loterij

Toen er eindelijk volwassenen bij de plek des onheils kwamen werd direct de ambulance gebeld. De hulpverleners kwamen direct aan. Zij konden direct zien dat Connor goed had gehandeld. Ze stelden zelfs dat het kind het waarschijnlijk niet had gered zonder hem.

Het meisje is inmiddels weer helemaal hetsteld. Connor is inmiddels een held in eigen land. Hij kreeg zelfs een bijzondere prijs voor heldenmoed.

Vind jij Connor ook een held? Deel dit verhaal dan met iedereen die je kent op Facebook!

Hond van gesneuvelde militair uit Irak brengt iets speciaals met zich mee

Deze koala had redding nodig, die kwam uit onverwachte hoek!