in

Dieven stelen geliefd item van gedenkplaat van het graf van kleine jongen. Dan doen 2 bikers het goede.

Een kind verliezen is een horror die geen enkele ouder zou mogen meemaken. Isaac en Michelle, een koppel uit Michigan in de VS, maakten het ondenkbare mee toen hun zoon Zion in 2013 overleed. Toen het tijd was om Zion in zijn laatste rustplaats te leggen, wilden de ouders ervoor zorgen dat zijn gedenkplaat omringd werd met spulletjes waar Zion van hield. Het ging om speeltjes die ze gekocht hadden om hun zoon te troosten.

Lees ook  4-jarig meisje stuurt een verjaardagstaart naar haar moeder in de hemel – de reactie van de post is dan super

Het voornaamste speelgoedje was een plastic brandweerwagen die de kleine Zion kalmeerde toen hij ’s avonds te bang was om in slaap te vallen.

Alsof ze nog niet genoeg pijn hadden, moesten Michelle en Isaac vaststellen dat de brandweerwagen van Zion gestolen werd. De ouders van Zion waren zo geschokt dat ze zich tot de lokale media wendden. Er werd een oproep gedaan en de respons was overweldigend.

Lees ook  Kenny stopt met drinken en deelt foto’s van zijn ongelooflijke transformatie

En alsof die schok nog niet voldoende was, daagden er enkele dagen na de oproep in de media twee onbekende bikers op om een speciale levering te bezorgen.

De ouders van Zion ontmoetten de bikers op de begraafplaats, zodat ze hun prachtige verrassing zouden kunnen overhandigen. Kijk hieronder hoe twee complete onbekenden deze rouwende ouders hielpen.

Mama houdt baby’tje van 340 gram voor het eerst vast – roert iedereen in de kamer tot tranen toe.

Deze man is gefrustreerd door zijn gewichtstoename in de buik en ontdekt dan een tumor van 13 kilo