in

Dieven gaan aan de haal met tandem van gehandicapt jongetje (11) uit Tiel.

Het zit mama Patricia en haar gehandicapt zoontje (11) uit Tiel niet mee. Dieven gingen immers aan de haal met de tandem van Abel van de Lagemaar. De fiets is het enige vervoersmiddel van de moeder en haar zoontje.

De dieven sloegen toe toen ze de tandem bij de Jumbo geparkeerd hadden. De fiets was op slot gedaan. Patricia deed het relaas aan Omroep Gelderland: “Ik dacht eerst nog: misschien heeft iemand ‘m een beetje opzij gezet, dus ik heb nog een rondje gelopen. Ik geloofde mijn eigen ogen niet.”

LEES OOK!
Invalide man mishandeld met eigen wandelstok in Breda

De tandem heeft extra rugondersteuning en een veiligheidsriem voor Abel. De tandem werd vorige vrijdag gestolen. Ze hadden de tandem voor de winkel achtergelaten omdat de accu leeg was. Toen ze de fiets op eerste paasdag gingen ophalen, was hij verdwenen. Abel is afhankelijk van een rolstoel. Mama Patricia moest haar auto verkopen wegens geldgebrek. De moeder en zoon hebben dus geen ander vervoersmiddel.

LEES OOK!
'Vier doden gevonden in huis Etten-Leur'

Patricia is er kapot van. Ze zei: “Dit is het zoveelste wat tegen zit, dat is hard en verdrietig.” De politie werd op de hoogte gebracht van de diefstal.

DEEL dit bericht zoveel mogelijk om ervoor te zorgen dat Abel zijn tandem terugkrijgt! Of misschien is er iemand die dit gezin uit de nood kan helpen?

Professor – afgestudeerd in Turkije – vindt medicijn uit tegen homoseksualiteit

Oma met Alzheimer klimt uit raam van 14e verdieping waar familie haar had opgesloten.