in

Dierenopvang is sprakeloos nadat arme hond voor de 8ste keer op rij wordt teruggebracht

Toen de 4-jarige labrador mix Ren door de deur van Edmond Animal Services liep, waren de medewerkers terneergeslagen.

Het was inmiddels al de achtste keer dat jonge Ren werd teruggebracht. Iedere keer door een eigenaar die beloofd had hem voor altijd te houden.

Zijn verhaal begint in november 2015 toen hij voor het eerst naar de dierenopvang wordt gebracht. Rens baasje had al een andere hond en kon zich het niet veroorloven nog een hond te houden.

Vanaf dat moment begon het heen en weer reizen tussen verschillende baasjes. De arme hond werd maar liefst acht keer, zonder dat hij zelf enige blaam trof, terug naar de opvang gebracht.

Iedere keer werd aan nieuwe baasjes uitgelegd dat Rex een veilig hek, genoeg beweging en een assertief baasje nodig heeft, lieten ze weten op Facebook. Elke keer zeiden baasjes dat ze het volkomen begrepen en klaar waren om voor de hond te zorgen. En iedere keer werd hij weer teruggebracht.

De dierenopvang deelde Rens verhaal om een potentieel baasje voor hem te vinden, niet uit medelijden, maar op basis van een rationele beslissing.

Hun oproep op sociale media werkte! Binnen slechts twee uur, meldde Edmond Animal Services dat Ren door twee mannen was geadopteerd, die twee jaar eerder een andere hond bij hun hadden geadopteerd.

Heel fijn nieuws dat Ren eindelijk een goed thuis heeft gevonden! Het is aannemelijk dat zijn nieuwe baasjes heel goed weten wat hij nodig heeft. We wensen ze samen heel veel geluk!

Man rijdt 4500 kilometer om te voorkomen dat pitbull wordt ingeslapen

Schokkende vondst: de verknipte p*rnocollectie van Michael Jackson duikt op