in

Dierenheld bevrijdt wild paard uit ketting, kijk hoe het paard hem bedankt

Paarden zijn schitterende wezens. Hun majestueuze expressie, prachtige, glanzende kleuren en goede hart maakt het onmogelijk om niet van deze dieren te houden.

Maar sommigen zijn niet zo lief, zoals dit paard die vastgeketend is aan een paar stevige kettingen.

Een redder met een gul hart besloot om hem te helpen, iets waar hij later mooi voor bedankt zou worden.

De meeste mensen appreciëren paarden omwille van de prachtige dieren die ze zijn. Er bestaan echter mensen die deze mooie beesten pijn willen doen.

Ergens in Roemenië, werd een paard gevangen gehouden, vastgebonden aan een ketting en geklemd aan zijn benen om ervoor te zorgen dat hij niet zou weglopen.

Strak vastgeketend zonder kans om vrij te komen

Ongeacht hoeveel het kleine paard bewoog en moeite had om zichzelf te bevrijden, waren de kettingen te hard gespannen zodat hij ze niet kon losmaken. Een dierenarts merkte het paard op en besloot om onmiddellijk te handelen.

Lees ook  Bridget Maasland onherkenbaar op foto´s van bijna 30 jaar terug

De dierenarts zag hoe strak de kettingen waren vastgebonden – zo strak dat ze diepe wonden maakten boven de hoeven van het paard.

Hij wist dat hij snel iets moest ondernemen zodat dit paard zijn vrijheid terug kon krijgen. De vrijheid om los te bewegen waar ze ook willen.

Hij redde het paard, en werd bedankt

Na wat zweten en zwoegen slaagde de dierenarts er eindelijk in om het paard te bevrijden uit zijn schoenen. Het paard kon zich losmaken en weg wandelen van de man die hem had bevrijdt. Maar, de dierenarts was niet voorbereidt op wat komen zou… Het paard keerde terug en bedankte hem.

Lees ook  Baasje trapt hond dood en moet maar 4 maanden cel in

Het paarde draaide zich om en keek naar de man. Het kwam dichter en legde zijn voorhoofd tegen hem, precies alsof hij wilde zeggen ‘dankjewel voor alles’. Daarna galoppeerde hij naar zijn familie.

Was het niet voor deze heldhaftige man, dan zou het paard vastgeketend blijven zonder enige vrijheid om te bewegen. Een ware held!

Iedereen die een dier redt, of het nu een schildpad is of een paard, verdient het grootste respect. Deel aub dit artikel als je ook vindt dat deze man bedankt zou moeten worden voor zijn prachtige daden!

Moeder denkt dat kat stierf bij brand – kijk als ze thuiskomt en iets schokkends ontdekt

Achtergelaten moederhond werd gered uit de koude – dan doen dierenartsen fantastische ontdekking in haar buik