in

Diepbedroefde hondeneigenaar gaat extreem ver om zijn vermiste hond terug te vinden.

Een wanhopige hondeneigenaar gaat tot extreme lengtes om zijn geliefde huisdier terug te vinden. Hij huurde een helikopter in en slaapt zelfs buiten in het bos. De vastberaden Stuart Smith (46) besloot dat niets hem zal tegenhouden om Kahn terug te vinden. Kahn is een eenjarige Leonberger – die drie maanden geleden verdween tijdens een storm.

Hij en zijn partner Sharron (55) hebben hun levens op “hold” gezet totdat ze met Kahn herenigd zijn.

In een poging om zijn hond terug te vinden, klom Stuart met een camera op zijn rug op een kerktoren en bakte hij spek in de laadbak van zijn auto om het dier te lokken.

Hij slaapt ook buiten op een opblaasbare matras in het bos in de buurt van zijn huis in Hockley in Essex (VK). De man hoopt dat Khan zijn geur zal opvangen en zal terugkomen.

Stuart zet zelfs snuffelhonden in om zijn trouwe viervoeter op te sporen. Stuart: “Ik heb werkelijk alles gedaan wat ik kan bedenken om Kahn terug te vinden. En als iemand iets nieuw voorstelt, zal ik dat zeker proberen.”

“Hij is erg bijzonder voor me. Ik heb hem als sinds ik een puppy ben. Ik heb geen kinderen, dus wanneer hij vermist raakte, miste ik hem ontzettend hard.”

Lees ook  Man woont bijna 30 jaar alleen op onbewoond eiland – nu deelt hij zijn prachtige foto’s op sociale media

“Sommige mensen zullen denken dat ik gek ben, maar er zijn zoveel bereidwillige mensen die me helpen en helpen om posters van Kahn op te hangen.”

Kahn verdween uit het huis van Stuart op 15 oktober toen een storm een deel van een hek omver had geblazen.

De hond kan ondertussen tientallen kilometers gereisd hebben, maar Stuart denkt dat zijn hond nog altijd ergens in de omgeving is. Wellicht voedt hij zichzelf met eten dat buiten wordt achtergelaten voor andere katten en honden.

Stuart huurde ook een hondenspeurder in om afdrukken van dierenpootjes te analyseren. Stuart zei: “Ik ben 100 procent zeker dat hij er is en bij eerdere zoekacties hebben we zijn voetafdrukken gezien.”

“Ze zijn als vingerafdrukken, maar niet zo accuraat. Als iemand een afdruk vindt, laat ik die vergelijken met die van Kahn. Ik geloof gewoon niet dat andere mensen al deze dingen ook niet voor hun hond zouden doen.”

De diepbedroefde eigenaar begon zelfs te ruiken aan de uitwerpselen van dieren om te achterhalen of ze van Kahn kunnen zijn. “De reden waarom ik aan dierenpoep ben beginnen ruiken, is omdat poep van dassen lijkt op dat van honden. En vossenpoep is doorgaans kleiner, maar het voornaamste verschil is de geur”, zegt Stuart.

Lees ook  Volwassenen maken oude kinderfoto's opnieuw. Het resultaat is hilarisch!

“Ze ruiken compleet anders. Je kunt ze gemakkelijk onderscheiden.”

Stuart zette een Facebookpagina op genaamd “Help Find Kahn Lost In Hockley – Essex Any Sightings” die al meer dan 5.000 leden heeft.

Lokale handelszaken steunen de zoektocht ook door gratis thee en koffie aan te bieden aan iedereen met een poster van Kahn in de auto. Stuart begint elke dag met hernieuwde motivatie om zijn hond terug te vinden.

Hij zei: “Het is hard. Zowel ik als Sharron hadden erg deprimerende momenten gekend en er vloeiden heel wat tranen. Hij is onze baby, hij doet alles met ons. Hij reist met ons, hij gaat op ons zitten om geknuffeld te worden en we moeten hem gewoon thuis krijgen.”

“Het is frustrerend om zo dichtbij en toch zo ver te zijn. Maar ik waardeer de hulp van zovele mensen erg, inclusief complete onbekenden die hun vrije tijd opofferen en ons blijven steunen.”

“Wanneer Kahn gevonden is, geven we een geweldig feest.”

Zou jij dit ook doen voor je hond? Laat van je horen in de reacties!

Man trekt zelf 1,65 meter lange lintworm uit achterste door sushiverslaving

Deze kinderen vinden een auto begraven in de achtertuin en 40 jaar later kan de politie de misdaad oplossen