in

Deze zoon heeft net zijn eerste salaris ontvangen – dan schokt hij zijn ouders met een onverwacht kerstcadeau

Veel mensen dromen van hun eigen huis, maar met de huidige prijzen betekent dit ook dat veel mensen een lange periode van hun leven hypotheekbetalingen moeten betalen aan de bank.

Dat was iets dat de jonge Pavin Smith deze kerst in gedachten had.

De 21-jarige bleek erg getalenteerd in honkbal en nadat hij afstudeerde werd hij in het team opgenomen van de Amerikaanse Arizona Diamondbacks.

Hij kreeg hierbij ook een grote bonus die hem een miljonair maakte. Maar in plaats van te genieten van deze grote som geld en te genieten van de luxe koos hij ervoor iets heel anders te doen. En het lijkt erop dat Pavin naast een geweldig talent te zijn in honkbal, ook een gouden hart heeft.

Lees ook  6 redenen waarom het ontklauwen van je kat een egoïstisch en verschrikkelijk idee is

Hij besloot het perfecte geschenk aan zijn ouders te geven. Het geschenk is absoluut ongelooflijk, maar in een bericht op Twitter schrijft Pavin dat het niet te vergelijken is met wat zijn ouders voor hem deden.

Hij schrijft dan het volgende:

– Bedankt voor alles wat je voor mij hebt gedaan! Dit komt niet overeen met wat dan ook. Ik hou zo veel van jullie allebei. Ons huis is nu eindelijk helemaal VAN JULLIE. Vrolijk kerstfeest!

Lees ook  Moeder weigert in te grijpen als haar dochter in het water valt – nu onthult ze de hartverscheurende waarheid

Met het geld koos Pavin ervoor om de lening van zijn ouders af te betalen. Wanneer ze begrijpen wat ze hebben ontvangen als kerstcadeau van hun zoon, kunnen ze hun tranen niet bedwingen

Zie de hartverscheurende clip hieronder zelf! Echt geweldig!

Dierentuin sluit haar deuren wegens sneeuwstorm – dan plaatsen ze deze video online!

Boswachter redt olifantenkalfje uit greppel en neemt baby op zijn schouders om met moeder te herenigen