in

Deze zoon had spijt van de foto die hij naar zijn moeder stuurde toen hij dit pittig detail zag

The Independent vertelt ons dat Maison Vallance uit Tennessee, VS zijn vriendin Meghan ontmoette in een bar. Ze genoten erg van elkaars gezelschap en zijn sindsdien onafscheidelijk.

Twee maanden na de relatie ontmoette Meghan zelfs haar schoonmoeder. Ze was nerveus voor de bijeenkomst, maar alles ging goed en ze hadden ook veel plezier samen. Tot ongeveer twee weken geleden.

Maison was op een zeker moment een hemd verloren die hij van zijn moeder had gekregen, en toen hij het terugvond was hij zo blij dat hij een foto nam van het hemd samen met zijn vriendin. Maison vond de foto van zijn vriendin dan zo mooi dat hij besloot om deze op Twitter te plaatsen.

Lees ook  Uitgemergelde hond onder de korsten verdwaald aangetroffen in de woestijn. 4 maanden later krijgt ze een eeuwige thuis.

Op de foto kun je Meghan zien die het shirt vasthoudt en op het eerste gezicht lijkt de foto heel onschuldig – totdat een van de vrienden van Maison een pittig detail ontdekt.

Slechts enkele minuten later zei een van zijn vrienden het volgende:

– “Ik zal dit waarschijnlijk betreuren dat ik dit vraag, maar waarvoor zijn de touwen achterin in beeld?” Zo schreef ze, wijzend op de touwen die te zien zijn boven het bed.

Maison ontdekte onmiddellijk zijn fout en erkende dat de touwen voor seksuele doeleinden zijn. In paniek (en met wat humor) reageerde hij op de opmerking:

Lees ook  Toen ouders zagen hoe vreemd hun dochtertje speelde in achtertuin, wisten ze dat er iets ernstig mis was

Oké, ik heb me net gerealiseerd dat ik deze foto naar mijn moeder heb gestuurd, waar de touwen nog steeds aan het bed bevestigd zijn.”

Gelukkig was de moeder begripvol en kon ze lachen met de situatie.
– Mijn moeder kreeg een vreemde gezichtsuitdrukking toen ik het haar vertelde, maar toen begon ze te lachen. Ze vond het best leuk. Mijn vriendin was eerst beschaamd, maar nu heeft ze de situatie geaccepteerd omdat er niets was wat ze verkeerd gedaan had, zo legt Maison uit aan de Independent.

Het paar had heel veel geluk dat de moeder zo begripvol was, maar toch duimen dat dit geen twee keer gebeurt!

Ben je verslaafd aan lippenbalsem? Dan moet je dit lezen

Hond, die in een veel te kleine kooi leefde, wordt gered – kijk wanneer hij eindelijk weer gras aanraakt