in

Deze zonen vragen hun vader om de auto te stoppen, zijn hart verwarmt dan als hij begrijpt waarom

Men zegt soms dat kinderen gemeen kunnen zijn en niet altijd het verschil weten tussen goed en kwaad. Maar dat is echter niet altijd waar. Vorig jaar besefte deze vader op een winterse dag dat de harten van zijn zonen eigenlijk van goud zijn gemaakt.

Afgelopen december reed Daniel Medina met zijn auto op een besneeuwde weg in Milwaukee, Wisconsin, samen met zijn twee zonen. Maar vanuit het niets vroegen zijn zonen plotseling aan de vader om de auto te stoppen maar gaven geen reden waarom. Daniel was in de war, maar toen hij uit het raam keek en hij een man zag in een rolstoel het voetpad buiten zijn huis sneeuwvrij probeerde te maken.

Lees ook  Baby geboren met maag, lever en darmen aan de buitenkant van lichaam na 4 jaar eindelijk naar huis

De jongens hadden de vader gevraagd om de auto te stoppen om de man te helpen sneeuw te ruimen! Dat gezegd hebbende, stopte Daniel langs de weg en keek hij trots toe toen de jongens elk een schop oppakten en aan het werk gingen. Daniel hielp natuurlijk ook, maar niet voordat hij erin geslaagd was een foto te maken om dit prachtige moment te vereeuwigen.

Dit is wat papa Daniel schrijft over de gebeurtenis op de Facebook-pagina van Love What Matters:

Lees ook  Aanstaande 1m95 lange bruid met schoenmaat 51,5 vindt geen trouwschoenen.

– Een trots papa-moment! We reden de straat in toen mijn twee zonen, tien en zes jaar oud, me vroegen te stoppen. Ze hadden zojuist een man in een rolstoel zien proberen zijn oprit vrij te maken en ze wilden hem helpen.

Deze jongens hebben het hart op de juiste plaats, ze bewijzen dat je niet volwassen hoeft te zijn om een grote inspanning te leveren voor een medemens. We begrijpen dat hun vader Daniel trots op hen is – we zouden ook geweest zijn!

Jonge Filipijnse zingt beter dan Celine Dion

Babyeekhoorn wordt verwond en hulpeloos gevonden – 8 jaar later blijft ze haar verzorgers opzoeken