in

Deze zesjarige verdient 11 miljoen dollar per jaar en we willen allemaal zijn baan

Veel mensen dromen ervan om goed geld te verdienen met iets waar je dol op bent, maar heel weinig mensen slagen daar in. Ryan is een van de gelukkigen die hier is in geslaagd, en er is een ding dat hem heel speciaal maakt – hij is pas zes jaar oud.

Ondanks zijn jonge leeftijd verdient Ryan al veel geld en dit door te doen wat hij graag doet: spelen! Ryan is de presentator van het YouTube-kanaal Ryan ToysReview, waar Ryan in videoformaat verschillende soorten speelgoed en soms eten beoordeelt.

Volgens Forbes is de zesjarige Ryan een van ’s werelds best betaalde YouTube-sterren, met een jaarlijks bruto salaris van ongeveer 11 miljoen dollar (ongeveer 9 miljoen euro)!

Lees ook  Groot feest voor André Hazes!

Maar hoe slaagt deze zesjarige jongen erin om zo veel geld te verdienen met speelgoed? Alles begon toen Ryan een vraag stelde aan zijn ouders.

– Op een dag vroeg hij me: “Waarom ben ik niet op YouTube als alle andere kinderen? ” Dus besloten we hem te helpen, zo vertelt de moeder tegen Tubefilter.

De vader legt uit dat ze het een goede manier vonden voor familieleden die niet in de Verenigde Staten wonen om kennis te maken met het dagelijkse leven van Ryan.

– Ryan heeft veel familie buiten de Verenigde Staten, dus YouTube werd een geweldige manier om momenten uit zijn kindertijd met hen te delen. Het is ook een goede manier om meer tijd met elkaar door te brengen als gezin.

Lees ook  Dolfijn ligt in een deuk als hij vrouw ziet gymnastieken

Het is mama Loann die het kanaal beheert en na het succes stopte ze haar baan als leraar om fulltime met Ryan ToysReview te werken. Tegenwoordig hebben Ryan en zijn familie meer dan 10 miljoen volgers op hun kanaal, en zijn moeder vertelt ons dat het geld op een spaarrekening wordt gezet om toekomstige studies te betalen.

Ryan’s kanaal groeide vlug nadat zijn ‘Giant Egg Surprise-video’ viraal ging. Ondertussen werd dit filmpje als meer dan 800 miljoen keer bekeken! Klik op de video hieronder om Ryan’s kanaal te zien. Echt niet te geloven dat hij zo veel geld verdient!

Deze moeder roept iedereen op: Help mijn drugsverslaafde zoon niet, want dan zal hij sterven

Bronte was een zwerfhond, werd aangereden en afgedankt – maar verloor nooit de wil om te leven