in

Déze zanger gaat Nederland dit jaar vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival!

Heb jij het al geraden

Gisterochtend om negen uur werd er door de AVROTROS een filmpje de wereld in gezonden waarin een bol te zien is met hints die leiden naar de zanger die naar het Eurovisie Songfestival zal gaan om Nederland te vertegenwoordigen..

Alle hints wijzen erop dat Waylon dit jaar naar het Songfestival zal gaan.

Hints
In het filmpje dat vanochtend vroeg door de omroep geplaatst werd is het gezicht van de zanger niet te zien, maar alle hints wijzen erop. Zo wordt er verwezen naar Nashville, de stad van de country. Laat country nu net een grote liefde zijn van Waylon. Ook zijn cowboyhoed is te zien en er drukt een wel heel bekende hand op de rode knop van The Voice of Holland. En alsof die hints nog niet genoeg waren, aait hij daar ook zijn hondje Chevy.

Lees ook  Onthuld: dit wist jij nog niet over Skittles-snoepjes

Solo?
AVROTROS wil zelf nog niet reageren op alle speculaties. Het is dan ook niet bekend of het daadwerkelijk Waylon is en als hij het wél is of hij dan alleen naar het Songfestival zal gaan of dat hij begeleid wordt door een andere zanger(es). Wij wachten gespannen af! Hier alle hints op een rijtje:

Lees ook  Heb jij alles op Netflix al gezien? Misschien is de gratis Petflix dan iets voor jou!


Wat denk jij? Gaat Waylon Nederland vertegenwoordigen dit jaar? Laat het ons weten in de reacties op onze Facebook-pagina.

Zeer gevaarlijk FB virus gaat razendsnel in het rond. Help AUB mee waarschuwen!

Verschrikkelijk nieuws voor Victor Reinier: ‘Het kwam heel onverwacht’