in

Deze vuilnismannen zijn gechoqueerd als ze de vuilniszak openen

Als vuilnisman kom je veel viezigheid tegen. Stinkende zakken met huisvuil in een vrachtwagen gooien is niet altijd het leukste werk om te doen. De gemiddelde vuilnisman is dan ook wel wat gewend op het gebied van vuil en smerigheid. Maar, wat de vuilnismannen tegenkwamen op een woensdagochtend in de stad waar ze aan het werk waren was zelfs voor hen te veel van het goede.

Terwijl een zak met huisvuil al in de richting van het alles vermalende binnenste van de vrachtauto ging hoorden ze plotseling een raar geluid. Ze grepen de zak nog net op tijd weg en deden hem open.

Lees ook  Opgepakte moeder overleden kindje Haaksbergen had eerder al dode baby

Wat ze zagen raakte hun diep in hun hart. Er zat een nog levende jonge kat, overgoten met benzine in de zak.

De kat leefde nog maar ternauwernood en ze brachten het dier direct naar een dierenarts. Daar is het katje goed verzorgd en helemaal schoongewassen. Dat het dier nog leefde is een wonder volgens de dierenarts.

Lees ook  Zieke bejaarde ziet zijn oude laken op een veiling – beseft het ondenkbare en grijpt naar de telefoon

De vuilnismannen hebben een heldendaad verricht door de kat meteen naar de dierenarts te brengen. Als ze iets later geweest zouden zijn, dan was de kat waarschijnlijk dood gegaan.

Maar, door het kordate optreden van de vuilnismannen en de dierenarts verkeert de kat inmiddels weer in goede gezondheid. En dat niet bepaald dankzij de bruut die het dier in de zak heeft gestopt.

Bekijk het filmpje en deel deze heldendaad met al je vrienden en familie.

Volgens een recente enquête zouden zwaarlijvige mensen meer moeten betalen voor hun vliegtuigtickets.

Deze mannen simuleren een bevalling… Dit hadden ze niet verwacht!