in

Deze vrouw werd op 64-jarige leeftijd zwanger!

 

Een 64-jarige vrouw was zwanger en kwam tijdens de vierde maand van haar zwangerschap terecht in het ziekenhuis.

Niet veel mensen zijn nog zwanger op deze leeftijd. Dit verhaal heeft echter wel een heel bijzondere wending. Ze kreeg namelijk een tweeling. De kinderen werden veel te vroeg geboren, maar waren wel gelukkig wel gezond.

In Spanje word het afgeraden door doctoren om te beginnen met IVF-behandelingen (vruchtbaarheidsbehandeling), indien je ouder dan 50 jaar bent. Zij besloot daarom om naar de Verenigde Staten te vliegen, want hier wilde zij de behandeling wel uitvoeren. Zij had hier al ervaring mee, want toen zij 58 was heeft zij ook een kind verwerkt op deze manier.

Lees ook  Agenten lopen Sint-Maarten met kinderen nadat hun opa plotseling was overleden

Alhoewel het natuurlijk veel minder voorkomt dat vrouwen zwanger raken op deze leeftijd, gebeurt het toch dat vrouwen laat zijn met een zwangerschap. Eerder is een 62-jarige vrouw bevallen van een kind op dezelfde manier. Veel oudere vrouwen hebben moeite met de bevalling, vanwege de leeftijd. Het is dus niet zonder risico’s op die leeftijd.

Lees ook  Toeristen lachen terwijl ze op de olifanten rijden. Maar de vreselijke waarheid breekt het hart.

Toen het onderwerp in het nieuws kwam, kwamen er veel reacties los bij mensen. Een Indiase vrouw was maar liefst 72 jaar toen zij moest bevallen. Ook hier werd een IVF-behandeling op toegepast. Sommige mensen vinden dat je de zwangerschap moet verbieden vanaf een bepaalde leeftijd, terwijl anderen dat een vrije keuze vinden.

Wat vind jij? Deel dit artikel met vrienden en familie op social media en vraag hen ook om hun mening!

Deze kleine hond wacht om gered te worden – maar ze wil niet vertrekken zonder haar schatje

Ex-vrouw kidnapt dochter en verdwijnt – 12 jaar later krijgt vader een telefoontje en ziet lijkbleek