in

Deze vrouw werd door de politie tegengehouden – toen vroeg hij haar om de motorkap te openen

De meeste mensen worden wel een beetje nerveus wanneer ze worden tegengehouden door de politie. Je hartslag begint wat sneller te slaan en je voelt je wat ongemakkelijk. Je weet dat je het recht aan je kant hebt maar je weet niet waarom je werd gestopt.

Chy-Niece Thacker zat in haar auto toen een politieagent kwam aangewandeld. Ze zocht naar haar papieren en vroeg de man waarom ze werd tegengehouden, zo vertelt ze in haar Facebook-post.

Toen hij aan de deur verschijnt zegt hij haar dat hij haar papieren niet nodig heeft, hij wil haar gewoon vertellen dat haar remlampen niet werken.

Lees ook  Ontsnapte gevangene Sekkaki stuurt kaartje naar gevangenis: “Groeten uit Thailand”

Chy-Niece werd wat gefrustreerd bij het horen van dit nieuws. Ze had de lampen namelijk een maand terug nog laten repareren en had er zelfs $600 (ongeveer 500 euro) voor betaald. En nu zou ze er nog een boete bovenop krijgen.

Chy-Niece vertelde haar verhaal aan de agent, maar was toen verbaasd door zijn reactie. In plaats van haar een boete te geven vroeg hij haar om de motorkap te openen. Hij verliet zijn rol als politieagent en nam de rol van automonteur aan, en hij deed dan iets fantastisch. Zo te zien wist de agent wel iets van auto’s af, want hij kon de lampen meteen terug doen werken.

Lees ook  Hond negeert zijn baasje net zo lang totdat zij haar excuus maakt

Wat een geweldige actie van deze politieagent! Wat een heel frustrerende dag kon worden voor Chy-Niece Thacker werd nu een dag vol zonneschijn. Deze agent toont dat we samen een betere wereld kunnen bouwen!

De man stelt de tiener voor de bus te nemen omdat de weg bevroren is, maar hij verwacht dan zijn antwoord niet

Deze 2-jarige rookte 40 sigaretten per dag – zo ziet hij er vandaag uit