in

Deze vrouw koopt een doos tampons voor $15 op de luchthaven, maar deze foto krijgt dan nationale aandacht

Over het algemeen zijn we, als je in openbare toiletten gaat, niet echt blij met wat we daar vinden. Ondanks alle goodwill en professionaliteit van het schoonmaakpersoneel, lijken sommige bezoekers blijkbaar de reinheid niet te respecteren en gedragen ze zich soms alsof ze alleen zijn in de wereld. Vuil, graffiti, overal achtergebleven troep, het is allemaal heel normaal. En net daarom was Carlee Field verbaasd bij wat ze ontdekte.

Carlee Field was op een luchthaven terwijl ze van Calgary naar Vancouver, Canada, aan het reizen was. Eenmaal in de terminal besloot ze de toiletten te gebruiken om haar behoefte te doen. Toen ze haar handen waste, vond ze een doos tampons op de nabijgelegen commode, zoals ze vertelt op haar Reddit- account.

Lees ook  Vriend van moeder slaat dochtertje met down (4) dood omdat ze hem onderbrak.

De doos bevond zich in de wasruimte voor vrouwen op de internationale luchthaven van Calgary en werd vergezeld door dit anoniem briefje. En op dat briefje stond het volgende:

Geen van de dispensers werkt hier. Dus moest ik een hele doos kopen voor $15 (ongeveer 12 euro) bij Relay. Dit is onaanvaardbaar!

Aarzel niet om er een te nemen als je die nodig hebt.

$15 betalen voor een doos met tampons, dat is echt heel duur en meer dan het dubbele voor dit soort producten in de supermarkt. Op Reddit zei Carlee toen het volgende:

Ik was mijn handen aan het wassen en ik keek naast me en zei: ‘Oh mijn God, deze vrouw is fantastisch. Wij vrouwen moeten elkaar ondersteunen bij dit soort onderwerpen.’

Lees ook  Yolanthe Cabau "Ik mis je"

Veel internetgebruikers hebben de verontwaardiging van deze anonieme persoon nu gedeeld en we juichen haar gebaar toe. Ze wist echter niet dat haar actie zo’n gevolg zou krijgen. Zo erg zelfs dat de luchthaven van Calgary heeft gereageerd onder het pseudoniem flyyyc. Dit is wat ze zeiden:

Update: onze onderhoudsafdeling controleerde en vulde de dispensers in de wasruimte en onze Relay-winkel paste de prijs van de pads met onmiddellijke ingang aan tot $ 6,25.

Je mening delen op de sociale media kan dus wel degelijk een impact hebben. Voel je dus vrij om dit artikel op Facebook te delen!

Deze baby werd 2 dagen na de abortuslimiet geboren: 9 maanden later is ze een echt mirakel

Vader vliegt honderden kilometers om gezin excuses aan te bieden nadat zoon kerstdecoratie steelt