in

Deze vrouw kocht een ontbijtje voor een dakloze, het briefje wat hij daarna gaf maakte haar sprakeloos

Studente en haar moeder Casey ging op een ochtend naar een café van Dunkin Donuts om wat te drinken. Ze kon niet vermoeden dat ze het café als een ander mens zou verlaten.

Casey ontmoette een dakloze man, waarmee ze een praatje maakte, en voordat zij wegging, gaf hij haar een briefje. Hun gesprek had het leven van de man veranderd, en een briefje was Casey’s bewijs.

Lees wat Casey hier over schreef:

” Vandaag ging ik naar Dunkin ‘Donuts en ik zag een dakloze man buiten zitten, op zoek naar wat kleingeld. Even later zag ik hem het café ingaan, en toen hij zijn geld telde om iets te kopen, stond ik op en sprak hem aan. Ik merkte dat hij eigenlijk niet wilde praten, maar ik zette toch door. ”

Lees ook  Aldi waarschuwt voor gif in amandelen

“Omdat hij zelf nauwelijks 2 euro had, kocht ik een kop koffie en een bagel voor hem, en vroeg hem om bij mij te komen zitten. Hij vertelde dat mensen vaak onaardig tegen hem waren omdat hij dakloos is, hoe de drugs hem veranderd hadden in een persoon die hij haatte en ook hoe hij zijn moeder aan kanker was verloren. Hij had zijn vader nooit ontmoet en hij wilde eigenlijk alleen maar iemand worden waarop zijn moeder trots geweest zou zijn. ”

“Deze prachtige man heette Chris en hij was een van de meest eerlijke en oprechte mensen die ik ooit heb ontmoet.

Toen ik me realiseerde dat ik naar school moest gaan, vroeg Chris me om even te wachten zodat hij iets kon opschrijven. Hij gaf me een verfrommeld papiertje, verontschuldigde zich voor zijn handschrift, glimlachte en ging ervan door. ”

Lees ook  Goede leugenaars bezitten drie specifieke kenmerken

“Ik vouwde het open en las:

‘Ik wilde vandaag zelfmoord plegen. Dankzij u wil ik dat niet meer.

Dank u, mooie vrouw. ”

Casey bewijst dat er nog mensen van goede wil op deze wereld zijn, die om anderen geven en het verschil willen maken. We zijn zo blij dat Casey besloot om met Chris te praten op die dag, omdat zij waarschijnlijk zijn leven heeft gered.

Het enige wat mensen soms nodig hebben om te overleven is een beetje hoop. Deel dit met je vrienden als je getroffen bent door het verhaal van Casey!

Man raakt al zijn bezittingen kwijt in brand, op zijn kleine kitten na

Samuel, 17, verdwijnt spoorloos – 30 uur later redt zijn vaders instinct zijn leven