in

Deze vrouw is eigenlijk grootmoeder en wordt altijd verward met haar dochter.

Het concept van schoonheid verandert snel in de moderne wereld. De dagen dat alleen jonge, slanke en perfecte gevormde vrouwen getoond werden, liggen ver achter ons. Vandaag viert de beweging van de lichaamspositiviteit mooie vrouwen wier allure niet zomaar in hokjes gestopt kan worden.

Deze verandering heeft vele vrouwen die anders als te oud beschouwd zouden worden ertoe geïnspireerd om aan schoonheidswedstrijden deel te nemen.

Een van die vrouwen is de oma van twee uit Schotland, Laurie Meisak.

Samen met haar 24-jarige dochter Amy deed ze vorige week mee aan de Miss Galaxy UK verkiezing.

Dankzij de aanmoedigingen van haar familie en vrienden, schreef Laurie zich in voor de wedstrijd, nadat haar dochter al aan verschillende missverkiezingen had deelgenomen.

Lees ook  Deze kinderen vinden een auto begraven in de achtertuin en 40 jaar later kan de politie de misdaad oplossen

De moeder van vier had zelfs de moed om in badpak over de catwalk te lopen. Haar schokkend jeugdige look leverde haar een tweede plaats op – niet slecht voor een 55-jarige!

De dochter van Laurie, 24, had sinds haar 19 al aan verschillende missverkiezingen deelgenomen. Ze gaf haar moeder tips over hoe ze over de catwalk moest lopen. Amy is momenteel Miss Grand International Schotland.

“Dit is mijn eerste missverkiezing. Ik ben een moeder van vier en heb zoiets nooit eerder gedaan”, zei Laurie.

Lees ook  102-jarige denkt dat familie vermoord werd in de Holocaust. 70 jaar later ziet hij een vertrouwd gezicht en stort in.

“Als moeder ben ik altijd een cheerleader geweest voor mijn kinderen en heb hen altijd gesteund. Ik had nooit gedacht dat ik aan het ontvangende einde zou staan en dat mijn familie me zou aanmoedigen.”

Laurie had ook enkele wijze woorden voor vrouwen van haar leeftijd die het gevoel hebben dat hun houdbaarheidsdatum overschreden is.

“Geen enkele vrouw zou zich moeten voelen alsof haar houdbaarheidsdatum overschreden is”, zei Laurie. “Als ik het kan, kan iedereen het.”

We hopen dat het succes van Laurie andere vrouwen kan doen beseffen dat er geen datum staat op schoonheid.

Man bezoekt al 30 jaar lang zijn hartsvriendin onder water.

Geschokte klant in restaurant ziet hoe de sushi op zijn bord terug tot leven komt.