in

Deze vrouw denkt dat ze een voedselvergiftiging heeft opgelopen, maar ze hoort dan dat ze 37 weken zwanger is

Het gebeurt soms dat een vrouw zwanger is en dit zelf eigenlijk niet weet. Zeker als je helemaal van niets weet tot enkele minuten voordat je gaat bevallen, moet dit een echte verrassing zijn!

Dit is het ongelooflijke maar waargebeurde verhaal van Crystal Gail Amerson uit Florida, die op 25 maart plots een hevige pijn voelde in haar buik en niet wist wat dit veroorzaakte. Ze was toen 29 jaar oud, en ze begreep helemaal niet wat er aan het gebeuren was

– Ik had die dag kip gegeten en hoewel er niets verdachts was, ging ik ervan uit dat ik een voedselvergiftiging had opgelopen, dat was alvast het enige wat ik kon bedenken, zo vertelt Crystal tegen People.

Lees ook  Baby heeft nog maar weken te leven..

Haar partner Brian Westerfield, belde toen de hulpdiensten. En toen kregen ze te horen dat Crystal geen maagkrampen had, maar weeën.

– De pijn kwam in golven en het was echt ondraaglijk. Maar naarmate de seconden verstreken en de pijn intenser en frequenter werd, begrepen de dokters en ik wat er aan het gebeuren was, zo vertelt Crystal.

En enkele minuten nadat ze had ontdekt dat ze zwanger was, baarde ze haar zoontje die de naam Oliver James Westerfield, en bijna 2,5 kg woog.

Crystal zegt dat, achteraf gezien, er eigenlijk veel tekenen waren dat ze zwanger zou kunnen zijn, maar vanwege haar drukke schema en haar jongste dochter, had ze zich dit niet gerealiseerd.

Lees ook  Pizzalevering redt moeder en 3 kinderen van doorgedraaide gijzelnemer.

Om aan de behoeften van de jonge baby te voldoen, lanceerden ze nu een online prijzenpot en zo verzamelden ze al $800 van de $5.000 die ze willen inzamelen. Met dit geld willen ze een nieuwe auto kopen, die beter is afgestemd op de grootte van het gezin.

Alhoewel het gezin nu onverwacht werd uitgebreid met een extra lid, zijn we er zeker van dat ze uiteindelijk blij zijn met de geboorte van hun zoontje. We wensen de jonge familie alvast veel geluk toe!

Te ‘dikke’ erewachten krijgen geen plek tijdens dodenherdenking

Man ziet een hert met een glazen bol op zijn kop, handelt snel om zijn leven te redden