in

Deze video toont aan waarom geen enkel dier in een circus of amateurdierentuin thuishoort.

Wilde dieren zouden niet uitgebuit mogen worden. De gestoord uitziende man die het doodsbange berenwelpje vasthoudt is Tim Stark. Stark is de eigenaar van een circus genaamd Wildlife In Need uit Charleston, Indiana. Hier worden de dieren gedwongen om in veel te kleine kooien te leven, zodat de bezoekers hen kunnen aanraken en foto’s nemen.

De dierentuin heeft beren, apen, leeuwen, tijgers, otters en andere dieren. Volgens Jenna James van PETA overtrad Stark in het verleden verschillende dierenwelzijnswetten. Hij stond zelfs toe dat bezoekers tijgers in het gezicht sloegen.

Lees ook  23-jarige redt baby na 9 meter diepe val door hem stevig te omhelzen en verliest daarbij haar been.

Geen enkel dier verdient het om opgesloten te worden. Ik zou nooit betalen voor een plek waar de persoonlijke ruimte van deze prachtige wezens niet gerespecteerd wordt.

In januari 2016 kwamen 41 dieren om het leven toen er brand uitbrak in een van de gebouwen van Wildlife In Need.

Lees ook  Altijd al Doutzen Kroes willen zien bouten? Grijp je kans:

De wilde dieren bij Wildlife In Need zijn in nood! Ze moeten daar weg!

De laatste belediging aan Moeder Natuur is een video waarin Stark een schreeuwend berenwelpje van amper 14 maanden oud in de lucht steekt.

Het welpje zou bij zijn moeder moeten zijn. De dierenbescherming onderzoekt de zaak en hopelijk wordt er ook snel ingegrepen.

DEEL dit verhaal om deze wantoestanden onder de internationale aandacht te brengen!

Deze hond moet worden afgemaakt. Maar wat zijn maatje dan met hem doet, geloof je gewoon niet. Wauw, dit zijn pas echte dierenvrienden!

Babysitter hoort voetstappen en beseft dat ze niet alleen zijn. Dan bekijkt papa de bloedstollende bewakingsbeelden.