in

Deze stier werd zijn hele leven vastgeketend en verwaarloosd. Zijn reactie als hij eindelijk wordt vrijgelaten, is echt aangrijpend …

Hier hebben we Bandit, de stier. Hij werd zijn hele leven in een veel te kleine kooi opgesloten en vastgeketend. Beeld je maar eens in dat je daar zit in zo een kooi waar je lijf nauwelijks in past! Ziekelijk, niet?

Dat was helaas het geval voor Bandit. Een sprankeltje hoop is dat er nog altijd mensen zijn die wel geven om het lot van stieren zoals Bandit. Dit soort mensen hielp ook om deze arme stier te bevrijden. En wanneer hij voor de eerste keer ervaart wat vrijheid betekent?

Lees ook  2-jarige krijgt chocolade-ei niet open – dan kijkt de moeder van dichterbij en doet ze een dodelijke ontdekking

De helden van dienst zijn de vrijwilligers van Gut Aiderbichl. Ze zijn een dierenopvangcentrum uit Oostenrijk die voornamelijk op grotere dieren focussen. Maar ook kleinere dieren zijn uiteraard van harte welkom. Ze doen duidelijk hun uiterste best om zoveel als mogelijk dieren te redden.

DEEL deze hartverwarmende video met je vrienden op Facebook!

Lees ook  Moeder in shock wanneer hond dochter bijt

Kat wordt genezen van kanker aan de hand van elektroschokken om tumor te verwijderen.

Baby die 400 gram weegt, krijgt doodstraf van dokters, dan merken ze een detail op aan haar voet en zijn in shock